Exclusieve business & sales coaching

Speciaal voor ervaren vrouwelijke (incompany) trainers, executieve coaches, organisatieadviseurs & consultants met als resultaat financiële onafhankelijkheid & vrijheid. Ik leer je 100.000 euro programma’s ontwerpen & met gemak te verkopen aan bedrijven. Je doet het werk waar je hart vol van is en werkt met de allerleukste klanten.

Ik ben nu zo’n 10 jaar zelfstandig ondernemer en werk met (grote) organisaties samen. Ik ontwikkel en geef programma’s waarmee ik leidinggevenden en teams begeleid naar betere samenwerking waardoor de productiviteit stijgt en doelstellingen wél gehaald worden. Met als gevolg: een hogere omzet, meer werkplezier & voldoening.

Als ondernemer ben ik veel in contact met collega-ondernemers. En ik merk dat met name vrouwelijke zelfstandigen het nog niet zo makkelijk vinden om goede prijzen te vragen voor de waarde die zij hun klanten leveren. Met als gevolg dat ze hard werken, te lage prijzen vragen en te weinig verdienen met hun bedrijf.

Dat hoeft niet zo te zijn.

Nog steeds vragen collega -trainer-coaches en adviseurs mij vaak: hoe dòe je dat nou?
Ze willen sparren. Weten hoe je als zelfstandig ondernemer aan een continue stroom klanten komt, die je goede prijzen betalen waardoor je goed verdient. Hoe je vrijheid creëert zodat je kunt kiezen met wie je wilt werken, in plaats van afhankelijk zijn van 1 of meerdere opdrachtgevers waar je het liefst mee stopt, maar het niet doet vanuit een zogenaamde inkomenszekerheid. Ze kunnen gewoonweg niet rondkomen van hun bedrijf.

Dat kan écht anders.
Ik heb daarom besloten dat ik mijn kennis & ervaring als zelfstandig ondernemer, beschikbaar stel  aan collega-trainers, coaches en adviseurs.

Daarom help ik ervaren vrouwelijke trainer-coaches & organisatieadviseurs aan een goedlopend bedrijf zodat ze financieel onafhankelijk en vrij zijn.

Het geeft mij voldoening om bij te dragen aan de groei en het succes van anderen.
Dat doe ik al jaren. En deze nieuwe verfrissende ontwikkeling sluit daar goed bij aan!

Wil je hier meer over weten?

Lees HIER alles over mijn nieuwe programma aanbod en werk als gecertificeerd salescoach en businesscoach voor  ondernemers.

Je kunt je ook aanmelden op onze nieuwsbrief. Iedere maand ontvang je dan waardevolle tips & artikelen die je helpen bij het groeien met je bedrijf. Zodat je kunt excelleren, écht verschil kunt maken en bereikt wat belangrijk is voor jou. En dat alles in prettige samenwerking met de mensen om je heen.

Welkom!

Dit is wat klanten vertellen:

“Mijn doel was om volledig van mijn bedrijf te kunnen leven en 100% ZZP-er te worden. En dat is me gelukt. Binnen 6 maanden.”

Eva HaazenEva Haazen, Sira Kindercoaching

“Na 2 maanden samenwerken met Carolien had ik 43 warme leads waarvan 15 actief en zéér geïnteresseerd in mijn diensten.”

Karin Hogenboom - VolzichtKarin Hogenboom, Volzicht

“In oktober 2016 ging ik samenwerken met Carolien en ik heb sindsdien een stevige professionaliseringsslag gemaakt. Mijn praktijk groeit en het eind van die groei is nog lang niet in zicht”

Monique Le GrandMonique Le Grand, Praktijk Time2heal

“Na 3 maanden samenwerken met Carolien is mijn omzet met meer dan 50% gestegen. En dat is nog maar het begin ;-)”

Léontine van Geffen-LamesLéontine van Geffen-Lames, De Monumentenfotograaf