Verzilver je verkoopkansen

KOOP NU MIJN
EXCLUSIEVE PROGRAMMA
&
bespaar tijdelijk ruim 65%

Speciaal voor ZZP trainers, coaches & adviseurs met een eigen expertise
die ook succesvol binnen willen komen bij bedrijven

Dit waardevolle programma heeft veel van mijn klanten geholpen om
hun eigen aanbod te verkopen aan bedrijven

 

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

LET OP
Dit aanbod staat slechts een beperkte tijd online. Als de timer hierboven op nul staat,
dan kun je helaas geen gebruik meer maken van dit speciale aanbod en gaat de prijs omhoog.
Reageer dus zo snel mogelijk.

Vandaag kun je fors besparen op mijn programma ‘Verzilver je Verkoopkansen’.

Je vraagt je wellicht af waarom ik zoiets waardevols voor zo’n lage prijs aanbied. Hieronder leg ik je uit waarom ik dit doe.

Eerst vertel ik wat je krijgt wanneer je meedoet.

Veel ZZP trainers & coaches weten vaak niet wat ze concreet moeten doen om succesvolbinnen te komen bij bedrijven. Ze vinden het lastig om met potentiële klanten in gesprek te komen. Maar als dat tóch lukt, weten ze vaak niet wat ze precies moeten zeggen, hoe ze op een ontspannen manier om de koop kunnen vragen of wat ze moeten doen wanneer de klant zegt: ‘ik moet er nog even over nadenken’ of ‘ik vind het best prijzig’. Ze vragen vaak een veel te lage prijs omdat ze bang zijn dat de klant anders ‘nee’ zegt. Ze vinden het lastig om op een ontspannen manier een verkoopgesprek te voeren en zien ertegen op om afgewezen te worden. Het gevolg is dat ze het voor zich uitschuiven. Hierdoor hebben ze te weinig klanten, is er geen continuïteit in hun omzet en verdienen ze te weinig met hun bedrijf. In het ergste geval stoppen ze en zoeken weer een baan in loondienst … Dit kan écht anders.

Het goede nieuws is: binnenkomen bij bedrijven is een vaardigheid die heel goed te leren is door vrijwel iedereen. Zelfs als je jezelf helemaal niet als een ‘verkoper ‘ ziet of daar zelfs een aversie bij voelt. Als je goed bent in het contact maken met mensen, dan kan ook jij hele goede verkoopvaardigheden ontwikkelen, zonder dat je manipuleert, absurd hoge prijzen vraagt, pusherig bent of als ‘die stofzuigerverkoper’ gezien wordt. En dat is nodig. Om een goedlopend bedrijf te hebben, heb je namelijk continu én goedbetalende klanten nodig. En goedbetalende klanten trek je aan met excellente en professionele vaardigheden op het gebied van ondernemerschap, marketing én verkoop.

Ik kan en wil je daar graag mee helpen.

Tijdens deze waardevolle training leer je
hoe je door effectieve communicatie & krachtige gesprekstechnieken
de koop wél sluit

Wil jij dit ook?
Dan ben je van harte welkom om deel te nemen!

Een goed, stevig en aantrekkelijk aanbod ontwikkelen voor jouw ideale klant is stap 1.

Hiermee ook dáádwerkelijk binnenkomen bij bedrijven, vraagt weer iets anders van jou als ZZP-er.  Een volgende stap is nodig …

In mijn programma ‘Verzilver je Verkoopkansen’ faciliteer ik je op een persoonlijke manier door beide stappen vol valkuilen en uitdagingen, heen.

Verzilver je Verkoopkansen is een programma van 4 maanden waarin je álle nodige kennis en ondersteuning krijgt om jouw doelen te bereiken.

Je leert onder andere hoe je :

 • Bepaalt met welke klanten en bedrijven jij graag wilt werken & hiertoe gerichte en effectieve actie neemt
 • Op een ontspannen manier het eerste contact legt met de juiste contactpersoon in bedrijven waar je binnen wilt komen
 • Op een prettige én effectieve manier met ze in gesprek gaat, wat je precies wél maar ook niet moet zeggen terwijl je helemaal jezelf bent
 • Jouw potentiële klanten moeiteloos laat begrijpen én voelen wat de waarde van jouw diensten is terwijl jij rust en vertrouwen voelt
 • Goede prijzen vraagt die wél in lijn zijn met de waarde van jouw werk en inspanningen die je klanten zonder morren betalen
 • Een gesprek voert waarbij geld niet eens een praatstuk is. Je krijgt ‘ja’ op de samenwerking, de investering deel je mee & wordt zonder protest betaald. Je voelt je gewaardeerd en gerespecteerd
 • Een goede en professionele offerte opstelt waarmee je de opdracht keer op keer gegund krijgt. Je krijgt bewezen scripts & templates zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. GOUD WAARD!
 • Traint en coacht op jouw voorwaarden omdat je je speelveld goed hebt af gekaderd. Hierdoor ervaar je alle ruimte om te werken in een kwaliteit die jij belangrijk vindt. Je voelt vrijheid, voldoening & plezier
 • Keer op keer klanten binnenhaalt, zodat een inkomen van EUR 2.500,-  tot EUR 30.000,- per maand mogelijk wordt

Aan dit programma doen enthousiaste en leergierige mannen en vrouwen mee. ZZP trainers en coaches die graag binnen willen komen bij bedrijven met een eigen aanbod en het lef hebben om de stappen te zetten die daarvoor nodig zijn. Daarmee krijg jij een leeromgeving die je inspireert én uitdaagt om daadwerkelijk met jouw ideale klanten in gesprek te komen, met gemak een prettig én effectief verkoopgesprek te voeren zodat ook jij succesvol binnenkomt bij bedrijven & kunt doorgroeien naar een omzet van 100.000 euro per jaar. Of meer …

De normale prijs daarvoor is 2.997 euro
Maar vandaag is het anders

Je kunt nu tijdelijk meer dan 65% besparen bij aankoop van mijn programma

Dit geeft je de kans om voor een wel heel aantrekkelijk bedrag hele goede en effectieve kennis en vaardigheden te leren.
En misschien wel het belangrijkste: je leert dit toepassen op een manier die jou past zodat het ook écht gaat werken voor jou.
Dit maakt het mogelijk voor je om (door) te groeien met je bedrijf, binnen te komen bij de allerleukste organisaties en bedrijven & een (forse) omzetgroei te realiseren …

 

Waar bestaat het programma uit?

4
Trainingsdagen

Onder professionele begeleiding doe je de beste en meest actuele kennis en informatie op. Op een fantastische locatie zodat je er echt even helemaal uit bent.

Je oefent en spart. Je verbindt je met gelijkgestemde én inspirerende ondernemers. Tijd en aandacht voor AL jouw vragen. De basis voor succes wordt hier gelegd.

3
Mastermind Sessies

Sparren met inspirerende ondernemers. Virtueel, dus comfortabel vanuit je eigen huis met een lekker bakje koffie of thee. Gelijkgestemden die je vaak aan goede ideeën en ingangen kunnen helpen; mogelijk snel aan klanten.

In je eentje alles doen, is vaak een groot probleem voor ZZP-ers. Je mist dan de feedback en bemoediging van gelijkgestemden. In de mastermind sessies maak je samen met de groep snel stappen. Je kunt delen en overleggen. Je voelt je daadkrachtig en actiegericht.

3 Individuele
Coachingsessies

Maandelijks een 1 op 1 sessie: alle tijd en aandacht voor jouw individuele proces, (praktische) vragen, mogelijke belemmeringen zodat je wél verder komt en daadwerkelijk resultaat gaat behalen.

Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog, dat raad ik je af.

Onbeperkt
Coaching on demand

Wanneer je onverhoopt vastloopt, kun je op ieder moment een beroep doen op mij. Je eigen persoonlijke & professionele business- en salescoach die er helemaal voor jou en jouw bedrijf is.

Je VOELT dat je er niet alleen voor staat. Misschien wel het meest krachtige onderdeel in het programma …

Praktische
Opdrachten

Hiermee maak je direct de vertaalslag van het geleerde naar jouw dagelijkse praktijk.

Door hiermee bezig te zijn maak je daadwerkelijk groeistappen, ervaar je dat het werkt voor je en behaal je de door jouw gewenste resultaten

Werkboek met
Templates & Scripts

Scripts, templates en formats die zich in de praktijk bewezen hebben (onbetaalbaar!) Kant en klaar. Woord voor woord. Zo te gebruiken wanneer je kennismaakt met een potentiële klant bijvoorbeeld. Je weet precies wat je moet zeggen.

Ik haalde hier keer op keer goedbetaalde opdrachten mee binnen bij bedrijven …

 

Onmisbare bonussen

Wanneer je je nu aanmeldt, dan ontvang je maar liefst 3 onmisbare bonussen cadeau:

Toegang tot
Online Leeromgeving


ter waarde van 1997 euro

Direct na je aanmelding toegang tot 7 modules en 3 bonuslessen boordevol informatie, oefeningen, sjablonen en templates over aanbodontwikkeling, marketing & verkoop

Zo heb je vóór aanvang van het programma de tijd om de basis van je bedrijf goed neer te zetten en te finetunen.

Thema’s zijn o.a. hoe je een onderscheidend én onweerstaanbaar aanbod ontwikkelt, hoe je een landingspagina maakt die je klanten oplevert & hoe je laagdrempelig met je ideale klanten in contact komt en direct goed kunt verdienen. Goud waard!

Online Workshop
Klanten Krijgen met Webinars

ter waarde van 1997 euro

Tijdens deze online workshop begeleid ik je op een praktische en pragmatische manier naar het geven van je eerste webinar. Je leert:

 • hoe je een webinar inhoudelijk ontwerpt zodat je potentiële klanten zich wél aanmelden
 • hoe je de techniek achter een webinar op een eenvoudige maar effectieve manier opzet
 • hoe je je webinar op een ontspannen maar zéér effectieve manier market
 • hoe je door het geven van veel waardevolle én relevante inhoud daadwerkelijk betaalde klanten uit jouw webinar creëert

1 Daagse
Doorbreken naar Ondernemerssucces

ter waarde van 997 euro

Tijdens deze krachtige dag werken we met systemische opstellingen. We gaan ons bezig houden met vraagstukken rondom je bedrijf om daar krachtige doorbraken in te creëren. Je groeit. Als persoon en (daarmee) met je bedrijf.

Na deelname sta je gegarandeerd anders in je bedrijf waardoor je andere beslissingen neemt en dus andere resultaten creëert. En het fijne is: daar hoef je nauwelijks iets voor te doen.

Heb je hier interesse in? 

Klik dan op onderstaande knop en meld je vandaag nog aan.

Salesgesprek was appeltje eitje. Niet over geld gehad. Als na een paar vragen was hij ‘er wel klaar mee’, hij vond het allemaal wel goed. Even getoetst of hij het echt wilde en toen werd hij nog enthousiast ook. Had nog wel meer bedrijfjes, moesten eerst maar eens beginnen met 1 workshop, maar dan konden we wel eens kijken voor nog meer … Hij komt bij me terug met een datum voorstel en mag dan gewoon komen ‘voor het volle pond’. Geweldig! Door hoe ik het instak en vooral door de vragen, haakte hij aan. En ging over tot actie en plannen.
Niet meer over geld begonnen .. heel grappig. Erg leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar.”

Marjoke

“Carolien, wat ben jij een goede coach, ik ben zo blij met jou. Mijn valkuil is of hollen of helemaal stilstaan. Met jouw begeleiding blijf ik gewoon bewegen richting mijn doel. En ik voel het vertrouwen: stap voor stap kom ik er.”

Wilma

Klant gisteren niet gesproken, gisteravond nieuw voorstel gemaakt en wat wij besproken hebben er in gezet. Prijs per uur gemaakt die hoger ligt dan zij gewend zijn.  Zojuist mail terug dat ze akkoord zijn. Blij mee, dat snap je. Dit verhaal ga ik vaker gebruiken als er geen tijd is om eerst te praten! Vanochtend met een nieuwe klant gesproken, die eerst dacht dat ze ook nog met een ander wilde spreken, maar dat gaat ze niet meer doen. De klant die ik heb neergezet richting het universum, daar voldoet ze helemaal aan. Erg bijzonder.

Léontine

“Ik kende Carolien al als prettig en integer persoon. Door de positieve ervaringen die andere klanten van haar met mij deelde, voelde ik dat samenwerking met Carolien precies was wat ik nodig had: een no nonsense manier van werken, geheel uitgaand van mijn vraag en behoefte. De samenwerking met Carolien als business- en salescoach heb ik als zeer prettig ervaren. Open en constructief. Ze werkt zorgvuldig, op maat en tegelijkertijd wel vanuit haar eigen duidelijke visie, te weten altijd zoeken naar het inzetten van je eigen leiderschap. Wat ik waardevol vond is dat het accent in de samenwerking op 1 op 1 begeleiding ligt. En dat is wat ik echt nodig had. Het maakte het voor mij mogelijk om mijn zelfvertrouwen als ondernemer te hervinden. Ik heb daardoor ervaren hoe ik ook in mijn acquisitie vanuit leiderschap en zelfvertrouwen kan handelen. En wat mij dat oplevert.


Wanneer je op zoek bent naar een ervaren business- en salescoach die je op een professionele en constructieve manier uitdaagt om je eigen leiderschap aan te boren en in te zetten, en daar daadwerkelijk resultaten mee te boeken, dan kan ik samenwerking met Carolien van harte aanbevelen.”

Hanneke

Dit is wat Monique zegt over haar behaalde resultaten:

“Na het volgen van jouw programma verdiende ik in 1 maand wat ik daarvoor in 1 jaar verdiende met mijn praktijk. Gewoon, doordat ik mijn diensten op een andere manier ging aanbieden en er hogere prijzen voor durfde te vragen. Ik was best verbaasd over hoe makkelijk dat eigenlijk was. Ik denk dat het komt omdat ik zelf helemaal overtuigd raakte van de waarde van mijn diensten, het voelde dan ook als een hele natuurlijke stap op dat te doen.” 

De ervaring van Helma na deelname aan het programma:

“Ik had al vele programma’s, trainingen en workshops gevolgd over dit onderwerp, ook online. Eerlijk gezegd was ik het wel een beetje zat en had helemaal niet zo’n zin om wéér in een programma te stappen. Aan de andere kant realiseerde ik me wel dat er wat moest gebeuren, het lukte me namelijk nog steeds niet om die goedbetalende klanten aan te trekken en een fatsoenlijk inkomen uit mijn bedrijf te halen. Daar schaamde ik me eigenlijk wel een beetje voor. Wat me over de streep trok is Carolien haar nuchtere benadering van het ondernemerschap en de plaats die verkopen daarbij inneemt. Ik merkte dat ze wist waar ze het over had en omdat ik haar al langer ken, wist ik dat ze het goed doet als het gaat om binnenkomen bij bedrijven. En dat was mijn vurige wens, al jaren. En het is me gelukt. Ik werk nu samen met een grote organisatie en verkocht in 1 gesprek aan drie organisatieonderdelen 5 workshops. Flabbergasted was ik. Dat ik dit kan! En ook enorm blij natuurlijk.”

Dit is wat Eva zegt over haar deelname aan het programma:

“Ik verdriedubbelde mijn omzet in nog geen 3 maanden. Omdat ik anders leerde kijken naar mijn bedrijf en mijn aanbod, daardoor de voor mij juiste klanten ging benaderen én mijn aanbod verder verfijnde. Eigenlijk vrij simpel, maar ik had deze stap nodig om dit ook daadwerkelijk te doen. Ik ben daardoor niet meer afhankelijk van mijn neveninkomsten, ik voel me vrij en het allerbelangrijkste: ik voel vertrouwen dat ik het kan. Onbetaalbaar!”

Wil je dit ook?
Klik dan op onderstaande knop

Maar wacht hier niet te lang mee. Het aantal deelnameplaatsen is namelijk beperkt.

Waarom? Ik werk met kleine groepen omdat ik je persoonlijke aandacht wil kunnen geven. Dat zorgt er namelijk voor dat de kans zo groot mogelijke is dat je je resultaten ook daadwerkelijk gaat behalen. En daar hebben we allebei belang bij. Omdat dit niet lukt met grote groepen, is het aantal deelnameplaatsen beperkt. 

Wanneer je interesse hebt in deelname, wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog je deelnameplaats.

Slechts een beperkte tijd kun je je aanmelden met een besparing van maar liefst meer dan 65%. Voor het bedrag van slechts 997 euro maak je een transformatie van je bedrijf mogelijk.

 

Tevredenheidsgarantie

Net als jij, vind ik het belangrijk dat je goede resultaten behaalt wanneer je besluit om deel te nemen. Bovendien wil ik het je graag zo makkelijk mogelijk maken om je aan te melden wanneer je daar interesse in hebt. Zodat ook jij kunt ervaren dat je succesvol binnenkomt bij die bedrijven waar je graag mee wilt samenwerken.

Daarom kun je nu maar liefst ruim 65% besparen en betaal je slechts 997 euro.

Het aanbod dat ik je doe, is een uniek aanbod. Je vindt dit nergens anders. Ik bied je een programma én persoonlijke begeleiding van hoge kwaliteit dat écht werkt.

Bovendien bied ik je een tevredenheidsgarantie. Op de eerste live trainingsdag heb je de mogelijkheid om te bepalen of het programma aan je verwachtingen voldoet en of je wilt doorgaan.

Je loopt dus geen enkel risico.

Spreekt het je aan en wil je graag meedoen?
Klik dan op onderstaande knop en meld je aan

De live trainingsdagen vinden in september 2023 plaats op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur op de volgende data:

 • 1 september
 • 8 september
 • 15 september
 • 29 september

Mocht je op (één van) de live dagen niet aanwezig kunnen zijn maar je wilt wél graag deelnemen aan het programma, dan is dat geen probleem.
Je kunt de behandelde thema’s van de live dagen terugzien in de online leeromgeving.

P.S.
Ik ben ervan overtuigd dat je als ondernemende trainer en/of coach nooit genoeg kunt weten over marketing en verkoopvaardigheden,
zó belangrijk zijn ze.

Ieder nieuw inzicht dat je krijgt motiveert en inspireert je om nog makkelijker je aanbod te doen; om met plezier je diensten te verkopen aan goedbetalende klanten. De tijd en geld die je hierin investeert zijn NOOIT weggegooid.

Sterker nog, je verdient het in veelvoud terug als je aan de slag gaat met wat je leert.