“Groeien in
Persoonlijk
Leiderschap

Leidinggeven
vanuit Bevlogenheid”

Je geeft leiding aan een team, afdeling of organisatie.
Je hebt ambitie & wilt groeien in je leiderschap.
Welke mogelijkheden zijn er voor jou?

Ik heb vele leidinggevenden in organisaties ontmoet en gesproken. Veelal spreken zij de oprechte wens uit om betere resultaten neer te willen zetten. Voor zichzelf, hun team, de afdeling en de organisatie. Met de beste bedoelingen volgen zij vakinhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen. En zijn in eerste instantie écht gemotiveerd om hier in de praktijk mee aan het werk te gaan. Maar gedragsverandering blijkt vaak lastig. Zeker wanneer je dagelijkse realiteit uitdagend, hectisch en stressvol is. Keer op keer blijkt dat het veranderen van zaken buiten henzelf, niet de oplossing is. Leiding geven aan anderen kan pas effectief wanneer je glashelder hebt hoe je leiding geeft aan jezelf. Persoonlijk leiderschap dus. En dat vraagt om aandacht voor je binnenwereld.

Stevig en bevlogen leiding geven aan een organisatie is een natuurlijk gevolg van ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Natuurlijk is het essentieel dat je ook over de juiste ‘gereedschappen’ beschikt, zoals effectieve communicatie en krachtige gesprekstechnieken. Maar als je verzuimt om als leidinggevende aandacht te besteden aan jouw persoonlijk leiderschap, dan loop je daarin uiteindelijk vast. In mijn programma’s, trainingen en coachtrajecten besteed ik daarom altijd aandacht aan beide aspecten. En dat vraagt iets van jou. Het is nodig dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Wanneer je bereid bent om dát te doen, dan zijn we een match en is resultaat in samenwerking gegarandeerd.

Wil je weten hoe jij je leiderschap verstevigd?

Geef je dan op voor een gesprek met mij. Ik vertel welke stappen daar in het algemeen voor nodig zijn. Ook vertel ik je direct welke stappen voor jou relevant zijn en hoe je deze makkelijk kunt zetten.

“Groeien in leiderschap is een gevolg
van werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling”

Mijn waardevolle programma’s faciliteren je daarbij

Carolien Roodzant presentatie voor flipboard

Carolien is eigenaar van training en adviesbureau Roodzant Training, Coaching & Advies. Zij heeft 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van verkoop, advies, training, coaching, ondernemerschap, leiderschap & management binnen het bedrijfsleven en helpt mensen om nóg effectiever te zijn op die gebieden.

Begin 2007 richt zij haar eigen onderneming op. En met succes. Eén van de belangrijkste succesfactoren daarin is dat Carolien zelf werkt met de gereedschappen die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt: ‘She walks her talk’.

Zij ontwikkelt stevige programma’s waarmee zij leidinggevenden faciliteert die niet voor middelmatigheid willen gaan maar excellent willen presteren in hun werkomgeving. Door het delen van haar visie, kennis en ervaringen begeleidde zij vele leidinggevenden in het middenkader succesvol naar een hoger niveau in hun organisatie.

Wil je hier meer over weten?

Lees HIER wat ik voor je kan en wil betekenen