Testimonials

“Mijn doel was om volledig van mijn bedrijf te kunnen leven en 100% ZZP-er te worden. En dat is me gelukt. Binnen 6 maanden.

Caroliens presentatie van haar mogelijkheden, aanpak en manier van begeleiden heeft mij aangenaam verrast en een flink stuk op weg geholpen bij het realiseren van mijn wensen en doelen. Haar benadering kenmerkt zich door een frisse vorm van professionaliteit, warme, respectvolle aandacht en grote persoonlijke betrokkenheid. Vol enthousiasme en ook met humor, deelt zij haar kennis en denkt mee over nieuwe, mogelijk te zetten stappen om daar te komen waar je als ondernemer wil zijn. Dit maakt samenwerken met Carolien een feestje dat niet alleen leuk maar ook heel leerzaam is.”

Eva

“In oktober 2016 ging ik samenwerken met Carolien en ik heb sindsdien een stevige professionaliseringsslag gemaakt. Mijn praktijk groeit en het eind van die groei is nog lang niet in zicht”

“Wat heb je me de ogen geopend, wat heb je me een mogelijkheden aangereikt meer te zijn dan een healer die je voor een uurtje 1 op 1 kunt inhuren…. Je hebt me uit mijn comfortzone gehaald zonder dat het ongemakkelijk voelde. Knap! En welkom, ik mag veel verder reiken dan ik tot nu toe gedaan heb en ga dat met jouw hulp bereiken ook. Dankjewel voor het delen van jouw vakkennis en ervaring als ondernemer. Je bent een TOPPER!”

Monique

“Carolien steekt wat mij betreft met kop en schouders uit boven haar vele collega’s. Al bij onze eerste kennismaking was er een enorme klik, onder andere vanwege haar openheid, warmte en brede blik. Dit bleek zich later ook te vertalen in hoe ze te werk gaat: ze weet haar kennis en kunde aan te passen aan de eigenheid van het individu waarmee ze werkt, ze bekijkt het gehele plaatje van mens, bedrijf, dynamiek, energie en wat er nog meer is en weet dan daar een passende oplossing bij te brengen. Of aan te geven dat dat nu niet past. Héél holistisch, transparant en betrokken. Wat heerlijk dat iemand me zo kan bijstaan in mijn eigenheid. Daar hou ik van! En bovendien kan ik énorm met haar lachen, wat een genot! :D Carolien, DANK! <3”

Isabelle

“Als zelfstandig trainer-coach was ik op zoek naar handvatten om mijn bedrijf op de rit te zetten. Er zijn zoveel acties die je als ondernemer kunt doen in marketing en acquisitie, maar wat is handig en past mij? En hoe doe ik dat dan precies? De stap naar Caroliens programma Verzilver je verkoopkansen bleek een hele goede! Carolien is prettig en easy-going in de omgang én scherp op belemmerende overtuigingen. Ze gaat daar op een heldere en empathische manier mee om, en dat gaf me keer op keer nieuwe inzichten. Daarnaast heb ik heel veel gehad aan haar enorme kennis op het gebied van marketing en sales. Grootste eye-opener: een goed verkoopgesprek voeren ligt heel dichtbij je capaciteiten als coach. Wie had dat gedacht?! Carolien, ontzettend bedankt voor je aanwezigheid, hulp en alle momenten waarop we ontzettend met elkaar hebben gelachen!”

Martine

“De samenwerking met Carolien als businesscoach heb ik als leerzaam en waardevol ervaren. Ze is prettig en secuur in de omgang, kordaat in de aanpak, weet je te prikkelen en met focus op de juiste punten. Ze kruiste mijn pad op het moment dat ik met onderdelen van mijn business te weinig vooruitgang boekte. Het vormde een mooie nieuwe boost om gericht verder te gaan en naar een concreet punt te werken. Het is fijn dat Carolien ook een stukje “nazorg” levert zodat je kansen nog groter zijn om succesvoller te worden. Carolien is strak into busines & sales maar met een warm hart!”

Cathelijne

“Wat ben ik blij dat wij elkaar hebben ontmoet en dat ik kennis heb gemaakt met jouw expertise! De inspirerende trainingsdag was enorm waardevol. Zo verrassend en vele inzichten heb ik van je mogen ontvangen zodat ik deze praktische, opbouwende stappen kan inzetten ter groei van mijn bedrijf met een gerichte doelgroep. Ondanks dat ik mijn bedrijf al enige jaren met veel plezier run heb ik, dankzij jou, vele nieuwe inzichten gekregen die ik meteen kan toepassen. Ik heb jouw training als zeer professioneel en toegankelijk ervaren. Bedankt Carolien voor al jouw waardevolle adviezen en persoonlijke benadering, ook jouw voor- en nazorg heb ik als positief ervaren. Ik heb zin om hiermee aan de slag te gaan! Ik heb diverse trainingen gevolgd maar jouw VIP training is de sleutel tot succes!”

Angela

“Een jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf succesvol gestart, ik heb het ontzettend druk en dat is fijn. Alleen wekelijks kroop het gevoel omhoog dat zei, dit is niet wat ik wil, niet waar ik gelukkig van word en niet hoe ik het voor ogen had toen ik mijn onderneming begon. Juist op het moment dat ik dacht nu moet het echt anders, zag ik Carolien haar aanbod. Een eerste kennismakingsavond in Alkmaar was gelijk voldoende om mij over de streep te trekken om gebruik te maken van Carolien als business coach. Een eigen business coach, voor mij, hoe gaaf is dat! De VIP dag en de individuele sessies helpen mij enorm om gefocust te blijven op waarom ik dit doe en vooruit te blijven gaan. Het helpt mij op de momenten dat ik ‘vast’ zit om mijn aantekeningen opnieuw te lezen en even contact te hebben met Carolien. Ze helpt mij door het bieden van een luisterend oor, het geven van rake adviezen, aan te moedigen en opdrachten te geven met het volgende contactmoment als stok achter de deur. Bij Carolien voel ik me vrij om te zeggen hoe ik het ervaar, het is heel fijn om met iemand te kunnen praten die begrijpt dat het starten van een eigen onderneming spannend is en die begrijpt waar het spanningsveld zit tussen doen waar je geld mee kan verdienen en doen wat je leuk vindt. De VIP dag heeft mij enorm geholpen met richting bepalen, echt focus aanbrengen en daar verder mee gaan i.p.v. alle kanten op fladderen, want eigenlijk is alles wel leuk! ;-) Nu kan ik vooruit met een concreet plan, best gek na lang achter ‘ik-weet-het-nog-niet-helemaal’ te hebben kunnen schuilen weet ik nu wat me te doen staat en waar ik me op ga richten! Dus voor wie worstelt met dezelfde vraagstukken, coaching van Carolien zeker doen!”

Meta

“De aanleiding om met Carolien te gaan samenwerken was dat ik de behoefte had aan een 1 op 1 samenwerking waarbij mijn bedrijf centraal staat. Begeleiding bij het proces van het maken van een volgende stap in mijn bedrijf op een manier die past bij mij. Ik had de behoefte om hierin meer de diepte in te gaan. Het programma Heldinnencoaching van Carolien sloot daar naadloos op aan. De samenwerking met Carolien heb ik als heel stimulerend ervaren. Zowel als persoon en als coach vind ik Carolien een bijzonder prettig persoon. Ik voel me veilig bij haar en kan daardoor open zijn en alles bespreken wat ik wil. Ze is deskundig, scherp, betrokken, weet de kern te raken, kan goed luisteren en weet je naar een hoger niveau te tillen. Met haar humor geeft ze ook een lichtheid aan de coaching die voor mij belangrijk is. Haar betrokkenheid blijkt ook in de tijd die ze naast de individuele sessies in je steekt. Je kunt haar altijd bellen als je ergens tegenaan loopt. De diepte die ik zocht heb ik zeker gevonden bij Carolien. Door dit programma weet ik nu waar ik naar toe wil met mijn bedrijf en heb ik de moed om daar ook voor te gaan. Heb je behoefte aan een deskundige en betrokken coach waarmee je echt de diepte kunt ingaan, dan kan ik Carolien zeker aanraden.”

Astrid

“Carolien was al heel lang fan van mijn werk met o.a. familieopstellingen maar zag ondertussen ook hoe ik aan het worstelen was om mijn praktijk te laten groeien. Ze zag dus heel goed waar mijn kwaliteiten lagen én waar ik nog een heleboel te leren had. Op een dag bood ze me een VIP dag aan om samen te kijken naar: waar sta ik nu, waar wil naar toe, en hoe kom ik daar. Die dag is mijn praktijk opnieuw geboren. Er vielen zoveel kwartjes! Het werd me duidelijk waarom het tot dan toe niet kón lukken. Ik kreeg weer overzicht en begon, naar Carolien’s voorbeeld, VIP dagen te geven om mijn nieuwe programma te testen. En dat werkte. Met de feedback die ik kreeg, verbeterde ik mijn programma, waardoor mijn zelfvertrouwen kon groeien. Natuurlijk stuit ik ook op angst en weerstand maar door Carolien’s deskundige en prettige coaching kom ik daar steeds weer aan voorbij. Toen Carolien me vroeg of ik verder met haar wilde werken was het antwoord direct duidelijk. JA!! Ik voelde voor het eerst dat het haalbaar was om echt succesvol te zijn met mijn praktijk, ook financieel. Stap voor stap zijn we aan het bouwen, op een manier die goed bij mij past: moeiteloos. Carolien is een betrokken, deskundige en transparante coach. Ze biedt een goed en stevig programma en door haar jarenlange ervaring heeft ze allerlei geweldige tips, die ik graag opvolg. Na vier maanden begeleiding heb ik een fantastische, zeer goed betalende opdracht binnengehaald. En dit is nog maar het begin! Ik weet zeker dat ik doelen ga bereiken die ik nooit voor mogelijk heb gehouden.”

Wilma

“Na 2 maanden samenwerken met Carolien had ik 43 warme leads waarvan 15 actief en zéér geïnteresseerd in mijn diensten.”

Karin

“Ik nam deel aan een VIP dag met Carolien. Deze dag gaf mij focus, helderheid wat ik verder wilde met mijn bedrijf. De manier van communiceren van Carolien is zo prettig, het levert een veilige sfeer en helderheid op. Dat wens ik ieder toe die een andere richting met zijn of haar bedrijf wil op gaan.”

Wies

“Na 3 maanden samenwerken met Carolien is mijn omzet met meer dan 50% gestegen. En dat is nog maar het begin”

Leontine

“Ik heb bij Carolien met veel plezier en energie zowel haar webinar, haar online programma als haar live programma “Verzilver je Verkoopkansen” gevolgd. Ik vind mezelf kritisch op cursussen en bijeenkomsten. Over het algemeen kijk ik daar met gemengde gevoelens op terug. Zo niet bij Carolien! Ik heb haar ervaren als een energieke, charmante en bovenal zeer deskundige trainer en coach. Zij wist rust, verbinding, humor, energie en doelgerichtheid in de groep te brengen, zonder de “juf” uit te hangen. Haar trainingen zijn prima verzorgd. Haar coaching is enorm inspirerend en to the point. Ik ben steeds vol inspiratie en energie na de trainingen verder gegaan en heb mooie stappen gezet in mijn marketingkennis en strategie. Ik kan het iedereen van harte aanraden.”

Esther

Nicole