Wist je dat de mate waarin we succesvol zijn slechts voor 15% afhankelijk is van kennis en kunde?

Maar liefst 85% wordt bepaald door de effectiviteit van onze communicatie. Dat blijkt uit onderzoek van de Harvard University. Uit dit onderzoek blijkt verder dat 85% van de conflictsituaties, moeizame relaties, onderlinge irritaties en spanningen veroorzaakt wordt door onuitgesproken – en vaak onbewuste – behoeften die mensen via hun communicatie tot uiting brengen.

Weten met wie je te maken hebt en hoe je tegemoet kunt komen aan die behoeften, dát is dus uitermate belangrijk wanneer je de effectiviteit van je communicatie verder wilt vergroten. Het leidt simpelweg tot meer succes.

En dat is precies wat je leert tijdens deze training.

Wat zijn de geheimen van succesvol communiceren? Hoe werkt dat, aandacht trekken en vasthouden? En daarmee de resultaten in samenwerking verder vergroten? Hoe maak je gebruik van verschillen in communicatie? Hoe genereer je nieuwe kansen door effectieve communicatie in te zetten? Tijdens het seminar  krijg je dit inzicht, en meer.

Het is een interactieve dag met Carolien Roodzant. Je vergroot je bewustzijn en ziet nieuwe mogelijkheden. Je krijgt heldere praktische handvatten aangereikt waarmee relaties positief beïnvloeden mogelijk is. En dus nog meer plezier, samenwerking en verbinding kunt ervaren. En dat willen we toch allemaal?

Heb je interesse en wil je wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt? Neem contact op via deze link

carolien roodzant

Zo ervaren klanten deze training:

“Hoewel ik al meerdere communicatietrainingen gevolgd heb, is dit de eerste keer dat het me duidelijk is hoe het nu in de praktijk werkt. Erg herkenbaar, prettig eenvoudig en goed toepasbaar”

N. Koopmans

“Ik pas nog dagelijks het door jou geleerde toe… Wat mede heeft geresulteerd in dat ik de best presterende verkoper van het bedrijf ben.”

J. de Jonge

“Ik herken nu waar verschil in gedrag en communicatie vandaan komt en kan hier sneller op anticiperen. Echt een aanwinst”

F. Baars

“Hiermee heb je goud in handen. Dit moet iedere leidinggevende weten. Verbluffend simpel maar buitengewoon effectief”

F. van Schaik

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen