Privacy 2018-05-12T08:04:49+00:00

Privacy Verklaring

Wet AVG slotje

IK RESPECTEER JOUW PRIVACY TE ALLEN TIJDE &
GA ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
Ik verstrek en/of verkoop je gegevens nooit aan derden.

Carolien Roodzant
www.carolienroodzant.nl

Mei 2018

Bescherming Persoonsgegevens

Ik respecteer de privacy van persoonsgegevens en zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Over mij

carolienroodzant.nl wordt beheerd door Carolien Roodzant namens Roodzant Training Coaching & Advies.

Mijn gegevens zijn:
Carolien Roodzant
Jacob van Ruysdaelstraat 62
1318 NP ALMERE

KvK: 37129642

Welke gegevens verzamel ik?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een (gratis) (online) programma, workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van mijn producten en/of diensten, dan wordt aan je gevraagd om je gegevens in te vullen. Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • Btw nummer

​Met welk doel gebruik ik de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van (commerciële) nieuwsbrieven. Ik doe dit alleen met de gegevens die ik verkregen heb via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis (online) workshops/trainingen en niet met gegevens die via mijn contactformulier of via een emailbericht zijn binnengekomen.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een contactformulier, worden gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag.
    Jouw Gegevens op carolienroodzant.nl
  • Wanneer je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis (online) workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van mij wil ontvangen, dan kun je je altijd weer uitschrijven door middel van de uitschrijflink onderaan de e-mail.
  • Je gegevens worden direct uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.
  • Je persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn professionele e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Autorespond.
    De servers van Autorespond zijn gevestigd in de Nederland. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier.
  • Daarnaast deel ik gegevens, die ik verkregen heb via het aanvragen van een gratis downloads, workshops en/of trainingen, mogelijk met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.

carolienroodzant.nl shop

Ik gebruik de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ik zal je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling & aan de voor mij relevante leveranciers.

Bij een bestelling via de carolienroodzant.nl webshop of via een commerciële email, dan word je voor de transactie altijd verwezen naar de betaalomgeving van Autorespond (een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding). Je betaalgegevens (Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan mijn servers en worden dan ook door Carolienroodzant.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die ik opsla zijn:

  • Voor – en achternaam
    Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres gebruik ik voor de correcte levering van jouw bestelling
  • Telefoonnummer
    Mocht ik je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training willen doorgeven, dan doe ik dit op bepaalde momenten ook telefonisch.
  • E-mailadres
    Bij elke bestelling ontvang je van mij, zodra ik je bestelling ontvangen heb, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden, dan zal PostNL uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
    Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van de server.

Beveiliging persoonsgegevens

Ik heb passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

​Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt, wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Facebook Advertentiecookies

Met jouw toestemming gebruik ik cookies van Facebook om advertenties beschikbaar te stellen (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat eventueel voor jou relevante advertenties worden weergegeven.

​Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

Tracking cookies

In commerciële emails staan links. Deze geven je toegang geven tot meer informatie over de aangeboden diensten en bieden de mogelijkheid om producten en/of diensten aan te schaffen. Via Autorespond wordt gelogd op welke links je klikt.

Google Analytics

Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Ik wil graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks mijn website bezoeken, zodat ik het gebruik van de website kan optimaliseren. Ik wil uiteraard niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter wil jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben ik goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Ik kan je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
    Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
    Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.
  • Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.
    Heb je verder nog vragen over mijn cookies? Neem dan gerust contact met mij op.

Social Media

Ik wil het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van mijn website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms heb ik mogelijk buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Links

Op mijn website tref je mogelijk links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten carolienroodzant.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Ik bewaar je gegevens niet langer dan noodzakelijk en uitsluitend voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor mijn nieuwsbrief, dan worden je persoonsgegevens direct uit het systeem verwijderd.

De gegevens in mijn boekhoud- en CRM systeem bewaar ik tenminste 7 jaar, onder andere om aan al mijn wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting, verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor mij geen verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna ik je gegevens niet meer zal verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van mijn gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je mij schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Ik zal je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan mij mailen via info@carolienroodzant.nl

Wijzigingen

Ik behoud te allen tijde het recht om mijn privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Copyright © 2018| Carolien Roodzant | Roodzant Training Coaching & Advies