Carolien Roodzant is eigenaar van training en adviesbureau Roodzant Training, Coaching & Advies. Zij heeft 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van verkoop, advies, training, coaching, ondernemerschap, leiderschap en management binnen het bedrijfsleven en helpt mensen om nóg effectiever te zijn op die gebieden.

Begin 2007 richt zij haar eigen onderneming op. En met succes. Eén van de belangrijkste succesfactoren daarin is dat Carolien zelf werkt met de gereedschappen die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt: ‘She walks her talk’. Zij ontwikkelt en geeft programma’s voor medewerkers en managers die niet voor middelmatigheid willen gaan maar excellent willen presteren in hun werkomgeving. Door het delen van haar visie, kennis en ervaringen begeleidde zij vele managers en medewerkers in het middenkader succesvol naar een hoger niveau in hun organisatie.

Carolien ontwikkelde in 2015 een nieuw aanbod voor speciaal voor vrouwelijke zelfstandigen.

Ik geloof dat iedere vrouwelijke trainer, coach en adviseur die de ambitie heeft om haar expertise via een bedrijf in de wereld te zetten, een podium verdient. En het is mij een eer en groot genoegen om dat proces te mogen faciliteren.

Lees meer...

Ik ontmoet zóveel talentvolle vrouwelijk ondernemers die met hun expertise veel waarde te bieden hebben; aan hun klanten en daarmee aan de maatschappij en de wereld.Dat doe ik onder andere door je te helpen om een onweerstaanbaar aanbod voor jouw klanten te maken en het vervolgens met gemak én plezier te verkopen en er goede prijzen vragen voor te vragen. Zodat jij dat verlangen daadwerkelijk realiseert.

Hoe? Eenvoudig. Overzichtelijk. Ik breng een veelheid aan informatie en kennis graag terug naar simpele stappen. Waarom? Omdat het jou mogelijk maakt om te gaan DOEN. Nieuwe actie is nodig om nieuwe resultaten te bereiken. En ja, ik heb het over geïnspireerde actie.

Ik ben ruim 10 jaar zelfstandig ondernemer en heb meer dan 20 jaar ervaring in advies, verkoop, training en coaching. Ik weet wat ervoor nodig is om als zelfstandig trainer, coach en adviseur een (zeer) goed inkomen te verdienen en heb samengewerkt met honderden particulieren én grote bedrijven als Fortis Intertrust Nederland, Glaxo Smith Kline, ICM, Plukon Food Group & Westfries Gasthuis.

Ik weet uit ervaring dat kennis en vaardigheid niet het verschil maakt als het gaat over een succesvol bedrijf in het bijzonder en een vervullend leven in het algemeen. Er is maar één element dat daar het verschil in maakt en dat is de mate waarin jij je persoonlijke ontwikkeling aangaat en doorloopt, steeds weer.

Dit is wat ik doe en dat maakt mijn werkwijze uniek en de resultaten die je hiermee kunt bereiken ongekend. Maar daar is wel iets voor nodig: dat jij kiest en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen groeiproces. Als je bereid bent om dat te doen, dan zijn we een gouden combinatie en is succes in samenwerking gegarandeerd.

Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken!
handtekening Carolien Roodzant

Wat achtergrond informatie …

Aanvankelijk werkte Carolien als sr. adviseur en trainer binnen de financiële dienstverlening & als leidinggevende met als doel het maximaal benutten van creativiteit en prestatievermogen. Haar aanpak blijkt effectief en zij besluit haar eigen organisatie op te richten. Haar doel: het menselijke potentieel binnen organisaties maximaal benutten en laten floreren. Zij wordt tevens gevraagd om haar kennis en ervaring in te zetten bij een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland op het gebied van management en leiderschap. Ze begeleidt jarenlang managers in het middenkader succesvol naar een hogere niveau binnen top 200 bedrijven in Nederland.

Lees meer...

Eén van de belangrijkste succesfactoren in de werkwijze van Carolien is dat zij zelf werkt met de tools die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt. Met passie & plezier gaan voor resultaat, dát is wat Carolien doet. Daarbij zoekt ze graag de diepgang op en houdt van de ruimte buiten gebaande paden. Eenvoud is haar uitgangspunt. Dat bevordert de stap naar DOEN. Zij leert individuen en organisaties in beweging te komen en weet daarmee verschil te maken in het effectief en met plezier realiseren van doelstellingen.

Groei is een van de belangrijkste drijfveren voor Carolien Roodzant. Hiermee geeft zij invulling aan de waarden duurzaamheid, kwaliteit & excellence. Dit betekent dat zij continue investeert in haar persoonlijke ontwikkeling zodat zij deelnemers & organisaties op een hoog niveau kan blijven faciliteren.

Nadat zij commerciële economie studeerde, volgde ze in 2002 een post HBO Opleiding Communicatietraining & Coaching en combineerde dit met een NLP Trainers Academy. Diverse trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, management & communicatie volgden bij onder andere Dr. Richard Bandler en Anthony Robbins. Sinds 2012 is zij NLP Master Practitioner.

Carolien volgde Masterclasses aan de School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, genoot supervisie en coaching van N. Matthews (stafdocent School voor Lichaamswerk & Bewustzijn) en haalde een 1e graad Reiki.

De kennis en ervaring uit diverse workshops & trainingen waaronder Familie- & Organisatie Opstellingen, Voice Dialogue, Groepsdynamica en Basis- & Vervolgopleiding Trainingsacteren, zorgen ervoor dat Carolien in staat is om bijzonder snel en doeltreffend organisaties en individuen te doorgronden en op zorgvuldige wijze groeipotenties & kwaliteiten zichtbaar te maken.

Carolien werkt op het niveau van gedrag, attitude en overtuigingen. Hierbij gebruikt ze diverse methodieken. Doordat zij zich sinds 1998 actief ontwikkelt op het gebied van mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch leiderschap is zij in staat te werken in dit brede spectrum. Dit zorgt voor een unieke werkwijze die zich laat omschrijven als een combinatie van menselijkheid, een sterk vermogen mensen te doorgronden en glasheldere analyse. Zij maakt bewust wat onbewust is. Binnen dit nieuwe bewustzijn ontstaat er zodoende ruimte waarin opnieuw effectieve keuzen gemaakt kunnen worden.

Carolien werkt samen met zowel zakelijke als particuliere klanten, individuele ondernemers en (grotere) organisaties. Met steeds weer als doel: inzicht in de volledige omvang van potentieel en presteren op een niveau van wereldklasse.

Kan ik iets voor je betekenen?

Neem dan contact op. We verkennen samen welke stap passend is bij jouw vraag.

Contact opnemen

Carolien is auteur van het boek ‘HOE LEID IK MIJN BAAS – Hoe Je in 7 Seconden Jouw Invloed met 85% Vergroot‘.

Boek Hoe Leid Ik Mijn Baas

Deze praktische handleiding helpt je bij het tot stand brengen van win-win samenwerking met je baas, collega’s, teamleden en klanten. Je leert:

  • Hoe je uit ieder gesprek precies dàt krijgt wat je wilt
  • Hoe je individuele verschillen gebruikt om succesvolle samenwerking met dìe collega’s, teamleden en klanten te realiseren waarvan je dacht dat het niet (meer) mogelijk was
  • Conflicten in de kiem te smoren of zelfs te voorkomen, zodat je sneller en met meer plezier bereikt wat je wilt

Het resultaat is dat je beter communiceert, je stevig draagvlak en gecommiteerde samenwerking bereikt en je minder last van stress hebt. En dat willen we toch allemaal?