Carolien Roodzant is eigenaar van training en adviesbureau Roodzant Training, Coaching & Advies. Zij heeft 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van verkoop, advies, training, coaching, ondernemerschap, leiderschap en management binnen het bedrijfsleven en helpt mensen om nóg effectiever te zijn op die gebieden.

Aanvankelijk werkte Carolien als sr. adviseur en trainer binnen de financiële dienstverlening & als leidinggevende met als doel het maximaal benutten van creativiteit en prestatievermogen. Haar aanpak blijkt effectief en zij besluit in 2006 haar eigen organisatie op te richten. En met succes. Haar doel: het menselijke potentieel binnen organisaties maximaal benutten en laten floreren.

Eén van de belangrijkste succesfactoren is dat Carolien zélf werkt met de gereedschappen die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt: ‘She walks her talk’. Zij ontwikkelt en geeft programma’s voor medewerkers en managers die niet voor middelmatigheid willen gaan maar excellent willen presteren in hun werkomgeving. Zij wordt tevens gevraagd om haar kennis en ervaring in te zetten bij een van de grootste opleidingsinstituten van Nederland op het gebied van management en leiderschap. Door het delen van haar visie, kennis en ervaringen begeleidde ze jarenlang medewerkers en managers in het middenkader succesvol naar een hogere niveau binnen top 200 bedrijven in Nederland.

“Ik weet uit ervaring dat kennis en vaardigheid niet het verschil maakt als het gaat over een succesvolle carriére in het bijzonder en een vervullend leven in het algemeen. Er is maar één element dat daar het verschil in maakt en dat is de mate waarin jij je persoonlijke ontwikkeling aangaat en doorloopt, steeds weer. En Dat is precies wat ik zelf doe en dat maakt mijn werkwijze uniek en de resultaten die je hiermee kunt bereiken ongekend. Maar daar is wel iets voor nodig: dat jij kiest en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen groeiproces. Als je bereid bent om dat te doen, dan zijn we een gouden combinatie en is succes in samenwerking gegarandeerd.”

Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken!

handtekening Carolien Roodzant

Wat achtergrond informatie …

Eén van de belangrijkste succesfactoren in de werkwijze van Carolien is dat zij zelf werkt met de tools die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt. Met passie & plezier gaan voor resultaat, dát is wat Carolien doet. Daarbij zoekt ze graag de diepgang op en houdt van de ruimte buiten gebaande paden. Eenvoud is haar uitgangspunt. Dat bevordert de stap naar DOEN. Zij leert individuen en organisaties in beweging te komen en weet daarmee verschil te maken in het effectief en met plezier realiseren van doelstellingen.

Groei is een van de belangrijkste drijfveren voor Carolien Roodzant. Hiermee geeft zij invulling aan de waarden duurzaamheid, kwaliteit & excellence. Dit betekent dat zij continue investeert in haar persoonlijke ontwikkeling zodat zij deelnemers & organisaties op een hoog niveau kan blijven faciliteren.

Nadat zij commerciële economie studeerde, volgde ze in 2002 een post HBO Opleiding Communicatietraining & Coaching en combineerde dit met een NLP Trainers Academy. Diverse trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, management & communicatie volgden bij onder andere Dr. Richard Bandler en Anthony Robbins. Sinds 2012 is zij NLP Master Practitioner.

Carolien volgde Masterclasses aan de School voor Lichaamswerk & Bewustzijn, genoot supervisie en coaching van N. Matthews (stafdocent School voor Lichaamswerk & Bewustzijn) en haalde een 1e graad Reiki.

De kennis en ervaring uit diverse workshops & trainingen waaronder Familie- & Organisatie Opstellingen, Voice Dialogue, Groepsdynamica en Basis- & Vervolgopleiding Trainingsacteren, zorgen ervoor dat Carolien in staat is om bijzonder snel en doeltreffend organisaties en individuen te doorgronden en op zorgvuldige wijze groeipotenties & kwaliteiten zichtbaar te maken.

Carolien werkt op het niveau van gedrag, attitude en overtuigingen. Hierbij gebruikt ze diverse methodieken. Doordat zij zich sinds 1998 actief ontwikkelt op het gebied van mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch leiderschap is zij in staat te werken in dit brede spectrum. Dit zorgt voor een unieke werkwijze die zich laat omschrijven als een combinatie van menselijkheid, een sterk vermogen mensen te doorgronden en glasheldere analyse. Zij maakt bewust wat onbewust is. Binnen dit nieuwe bewustzijn ontstaat er zodoende ruimte waarin opnieuw effectieve keuzen gemaakt kunnen worden.

Carolien werkt samen met zowel zakelijke als particuliere klanten, individuele ondernemers en (grotere) organisaties. Met steeds weer als doel: inzicht in de volledige omvang van potentieel en presteren op een niveau van wereldklasse.

Kan ik iets voor je betekenen?

Neem dan contact op.
We verkennen dan samen welke stap passend is bij jouw vraag.