Masterclass Communicatie

‘Ik ben toch duidelijk?!’

Iedereen wil graag in harmonie met collega’s samenwerken, maar we weten soms gewoon niet meer hoe en blijven onszelf afvragen: ‘wat doe ik fout?’ en ‘waarom doen mensen soms zo moeilijk?’. Wat te doen? Mensen die in onze ogen moeilijk doen, doen dat vaak niet bewust. Een team bestaat meestal uit totaal verschillende individuen en een ieder wil op zijn of haar manier bijdragen. Daarbij wil iedereen gezien en gehoord worden. De realiteit laat echter zien, dat wanneer mensen samenwerken, er sprake kan zijn van vervreemding, zonder dat de oorzaak daarvan duidelijk is.

De Masterclass Communicatie vormt een vervolg op het event ‘De Succesfactor van Effectieve Communicatie’.
Het biedt je een verbreding en verdieping van de praktische handvatten aan om op een constructieve manier bij te dragen aan een effectieve werkomgeving.

Doelgroep

De 2 daagse masterclass is ontwikkeld voor medewerkers en managers die aanzienlijk meer impact willen hebben op hun werkomgeving door het toepassen van heldere en zeer effectieve communicatietechnieken. Je herkent de behoefte aan inzicht in je eigen manier van communiceren ten opzichte van anderen.

Programma

Oefenen, implementeren & persoonlijke vraagstukken staan centraal tijdens deze buitengewoon waardevolle training, die bovendien erg gezellig is en gelegenheid geeft tot het ontmoeten van inspirerende mede-cursisten.

Op dag 1 doen we een korte terugblik naar het event ‘De Succesfactor van Effectieve Communicatie’ . Zowel de middag op dag 1 als dag 2 staat in het teken van oefenen, implementeren van de theorie & persoonlijke vraagstukken. We besteden uitgebreid tijd en aandacht aan het implementeren van theorie in de praktijk & oefenen waarbij jou dagelijkse praktijksituaties het uitgangspunt vormen.

Resultaat

  • Groter relativeringsvermogen waardoor minder spanning en conflicten …

  • … en dus meer plezier

  • Vergroten van zelfvertrouwen in communicatie

  • Vergroten van impact in communicatie

  • Sterk vermogen oplossingsgericht te communiceren: wat heeft de ander van mij nodig?

  • Het vermogen om op een proactieve manier relaties te verbeteren

  • Meer zelfvertrouwen, ook in contact met anderen

  • Loslaten van spanningen vanuit het verleden, veroorzaakt door communicatie stoornissen

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen, en zet een volgende stap in je ondernemersontwikkeling!