Ben je leidinggevende?

  • Wil je jouw positie in je organisatie verstevigen?

  • Wil je (meer) draagvlak creëren binnen je team?

  • Wil je meer commitment in samenwerking creëren zodat iedereen zich maximaal inzet in het bereiken van doelstellingen? 

Dan is dit speciaal voor jou

Ik werk met managers en leidinggevenden die overspoeld raken door de waan van de dag, steeds meer taken op hun bordje krijgen en daardoor veel stress ervaren. Dit gaat vaak (ongemerkt) ten koste van hun effectiviteit.

Ik help deze managers en leidinggevenden om hun team effectief in te zetten, door gebruik van effectieve communicatie en krachtige gesprekstechnieken. Hierdoor vergroot de productiviteit van het team en de manager en behalen ze betere resultaten in minder tijd.

Het persoonlijke coachingstraject is mijn meest exclusieve programma dat geschikt is voor leidinggevenden en managers die opereren op operationeel en/of strategisch niveau binnen organisaties en een wens of noodzaak tot verandering hebben.

Hoe werkt het?

Jij bepaalt welke doelen en resultaten je wilt behalen.  En daar gaan we mee aan de slag. Dit zorgt ervoor dat het traject op maat ontwikkeld is voor jou waardoor het maximaal aansluit bij jouw ontwikkeling. We werken binnen een vooraf besproken termijn. Dit zorgt voor een duidelijke en overzichtelijke planning en een concrete stip op de horizon om naar toe te werken.

De persoonlijke coachingstrajecten zijn exclusief, individueel van opzet en intensief. Dat betekent concreet dat er slechts plaats is voor een beperkt aantal gemotiveerde deelnemers aan deze trajecten. Omdat ik werk met bewezen methoden en technieken, werk  ik met resultaatgarantie. Voorwaarde is wel dat je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw groeiproces en bereid bent om in actie te komen.

Als je aan deze voorwaarden kunt én wilt voldoen, dan is dit persoonlijk coachingtraject voor jou en is resultaat in samenwerking gegarandeerd.

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen