X

X

Speciaal voor ZZP trainers, coaches & adviseurs
die ook succesvol binnen willen komen bij bedrijven

 

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

LET OP
Dit aanbod staat slechts een beperkte tijd online.
Als de timer hierboven op nul staat,
dan kun je er helaas geen gebruik meer van maken.

Welkom! Wanneer ook jij graag succesvol binnen wilt komen bij bedrijven met werk waar je hart vol van is, dan ben je op de juiste plek. Want dát is precies wat je leert in mijn waardevolle online programma waar je je momenteel voor een symbolisch bedrag per maand op kunt abonneren.

Eerst vertel ik wat je krijgt wanneer je meedoet.

Wil je ook graag (meer) bedrijven als klant bedienen maar leiden je acties niet tot gewenst resultaat? Of gaan de opdrachten steeds aan jouw neus voorbij? Of moet je vaak (te) veel concessies doen aan de manier waarop of de kwaliteit waarin je wilt werken?

Zou jij ook best een omzetgroei willen realiseren? Maar heb je geen idee hoe dit ook voor jou mogelijk is?

Veel ZZP trainers & coaches hebben een diep verlangen om meer te verdienen met het werk dat ze het allerliefste en vol passie doen. Maar ze hebben geen idee hoe dat aan te pakken. Er is nieuwe kennis en informatie nodig om een groei-stap te kunnen zetten.

Hoe het ook is voor je, ook voor jou is het mogelijk. En ik kan en wil je er graag bij helpen.

Wellicht …

 • Wil je graag (meer) bedrijven als klant bedienen maar hebt geen idee hoe dit aan te pakken?
 • Ben je op zich tevreden maar toe aan een volgende stap en wil je dit zo simpel, snel en eenvoudig als mogelijk?
 • Wil je graag meer verdienen maar niet nóg harder werken dan je nu al doet?
 • Geldt voor jou dat als je niet werkt, je niets verdient? Heb je daardoor het gevoel continu te moeten werken en kun je moeilijk genieten van vrije tijd?
 • Vraagt jouw klant en draai jij, iedere keer nét weer iets anders? Kost dit je meer tijd én energie dan je wilt ?

 

In mijn VERNIEUWDE en waardevolle online programma leer ik je graag de bewezen systemen én
de universele strategieën die iedere succesvolle ondernemer toepast.
Ook in de huidige markt werken deze systemen en strategieën.
Sterker nog, ik zie dat ze alleen maar belangrijker geworden zijn …
Wil jij dit ook?
Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten!

In 7 Stappen Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’ is een online programma waarin je álle nodige kennis en ondersteuning krijgt om jouw doelen te bereiken. In de afgelopen maanden heb ik het programma VERNIEUWD waardoor je verzekerd bent van de allernieuwste kennis en informatie.

Je leert hoe je :

 • Een stevig en solide fundament in je bedrijf creëert
 • Op een onderscheidende manier je eigen methodiek ontwerpt waarmee je bedrijven aan de beste resultaten helpt
 • Een scherp en aantrekkelijk aanbod (verder) ontwikkelt waar bedrijven graag in investeren (de details maken hierbij ALLE verschil)
 • Op een laagdrempelige manier met de leukste bedrijven en klanten in contact komt en direct méér kunt verdienen
 • Een eenvoudige maar passende marketingstrategie kiest en deze toepast op een manier die bij jou en je klanten past
 • Continuïteit in je klantenstroom creëert en daardoor je omzet groeit

Leden van dit programma zijn leergierige & gedreven ZZP trainers & coaches mee die het lef hebben om hun bedrijf te laten groeien. Daarmee krijg jij een leeromgeving die je inspireert én uitdaagt om daadwerkelijk met een eigen aanbod binnen te komen bij die bedrijven waar jij graag mee samen wilt werken.

Wat krijg je wanneer je lid wordt?

X
Toegang tot
Online Leeromgeving

X

Toegang tot 7 modules en 3 bonuslessen boordevol informatie, oefeningen, sjablonen en templates over aanbodontwikkeling, marketing & verkoop

Thema’s zijn o.a. hoe je jouw eigen unieke aanbod maakt waar bedrijven graag gebruik van maken en hoe je dit in een offerte aanbiedt waar 90% van de opdrachtgevers ‘ja’ op zegt. Goud waard!

X
4

Live Online Trainingen

X
X
Onder professionele begeleiding doe je de beste en meest actuele kennis en informatie op het gebied van marketing, verkoop en aanbodontwikkeling op.

Je oefent en spart. Je verbindt je met gelijkgestemde én inspirerende ZZP trainers, coaches en adviseurs. Tijd en aandacht voor AL jouw vragen. De basis voor succes wordt hier gelegd.

X
X

Praktische opdrachten

X
X
Hiermee maak je direct de vertaalslag van het geleerde naar jouw dagelijkse praktijk.

X

Door hiermee bezig te zijn maak je daadwerkelijk groeistappen, ervaar je dat het werkt voor je en behaal je de door jouw gewenste resultaten

X
Mastermindsessies

X
Virtueel sparren, dus comfortabel vanuit je eigen huis met een lekker bakje koffie of thee. Met gelijkgestemden die je vaak aan goede ideeën en ingangen kunnen helpen; mogelijk snel aan klanten.

In je eentje alles doen, is vaak een groot probleem voor ZZP-ers. Je mist dan de feedback en bemoediging van gelijkgestemden. In de Masetrmindsessies kun je al je vragen stellen én krijg je antwoorden. Je kunt delen en overleggen. Je voelt je daadkrachtig en actiegericht.

X
Werkboeken met
Templates & Scripts

Scripts, templates en formats die zich in de praktijk bewezen hebben (onbetaalbaar!) Kant en klaar. Woord voor woord. Zo te gebruiken wanneer je kennismaakt met een potentiële klant bijvoorbeeld. Je weet precies wat je moet zeggen.

Ik haal hier keer op keer goedbetaalde opdrachten mee binnen bij bedrijven …

X
OPTIONEEL
1 op 1
Coachingsessies

Live of online. In een 1 op 1 sessie alle tijd en aandacht voor jouw individuele proces, (praktische) vragen, mogelijke belemmeringen zodat je wél verder komt en daadwerkelijk resultaat gaat behalen.

Je moet het zelf doen maar je hoeft het niet alleen te doen. Sterker nog, dat raad ik je af.

Heb je interesse in een lidmaatschap? 

Klik dan op onderstaande knop en sluit je vandaag nog aan.

De normale investering bedraagt 97 euro per maand ex btw.
Je kunt je nu tijdelijk aanmelden met een aantrekkelijke korting.

Je bent dan verzekerd van de allerbeste en nieuwste kennis & begeleiding waarmee je wél succesvol binnenkomt bij bedrijven

Dit is wat Monique zegt over haar behaalde resultaten:

“Na het volgen van jouw programma verdiende ik in 1 maand wat ik daarvoor in 1 jaar verdiende met mijn praktijk. Gewoon, doordat ik mijn diensten op een andere manier ging aanbieden en er hogere prijzen voor durfde te vragen. Ik was best verbaasd over hoe makkelijk dat eigenlijk was. Ik denk dat het komt omdat ik zelf helemaal overtuigd raakte van de waarde van mijn diensten, het voelde dan ook als een hele natuurlijke stap op dat te doen.” 

De ervaring van Wilma na deelname aan het programma:

“Ik had al vele programma’s, trainingen en workshops gevolgd over dit onderwerp, ook online. Eerlijk gezegd was ik het wel een beetje zat en had helemaal niet zo’n zin om wéér in een programma te stappen. Aan de andere kant realiseerde ik me wel dat er wat moest gebeuren, het lukte me namelijk nog steeds niet om die goedbetalende klanten aan te trekken en een fatsoenlijk inkomen uit mijn bedrijf te halen. Daar schaamde ik me eigenlijk wel een beetje voor. Wat me over de streep trok is Carolien haar nuchtere benadering van het ondernemerschap en de plaats die verkopen daarbij inneemt. Ik merkte dat ze wist waar ze het over had en omdat ik haar al langer ken, wist ik dat ze het goed doet als het gaat om binnenkomen bij bedrijven. En dat was mijn vurige wens, al jaren. En het is me gelukt. Ik werk nu samen met een grote organisatie en verkocht in 1 gesprek aan drie organisatieonderdelen 5 workshops. Flabbergasted was ik. Dat ik dit kan! En ook enorm blij natuurlijk.”

Dit is wat Eva zegt over haar deelname aan het programma:

“Ik verdriedubbelde mijn omzet in nog geen 3 maanden. Omdat ik anders leerde kijken naar mijn bedrijf en mijn aanbod, daardoor de voor mij juiste klanten ging benaderen én mijn aanbod verder verfijnde. Eigenlijk vrij simpel, maar ik had deze stap nodig om dit ook daadwerkelijk te doen. Ik ben daardoor niet meer afhankelijk van mijn neveninkomsten, ik voel me vrij en het allerbelangrijkste: ik voel vertrouwen dat ik het kan. Onbetaalbaar!”

Wil je dit ook?

Klik dan op onderstaande knop

Wanneer je interesse hebt, wacht dan niet langer en abonneer je vandaag nog op dit waardevolle online programma. Je kunt nu tijdelijk lid worden met een forse korting.

 

Spreekt het je aan en wil je graag meedoen?

Klik dan op onderstaande knop en meld je aan

P.S.

Wanneer je ervoor kiest om je vak van trainer, coach en/of adviseur als ondernemer uit te oefenen,
dan zul je kennis en vaardigheid moeten opdoen op het gebied van marketing en verkoop.

Je hoeft hier zéker geen expert in te worden, anders was je wel marketeer of verkoper geworden ;-)
Maar wanneer je wilt groeien met je bedrijf, succesvol wilt binnenkomen bij bedrijven met jouw eigen aanbod of gewoonweg meer klanten wilt krijgen,
dan zul je hier iets van moeten weten én kunnen.

Ieder nieuw inzicht dat je krijgt motiveert en inspireert je om nog makkelijker je aanbod te doen; om met plezier je diensten te verkopen aan goedbetalende klanten. De tijd en geld die je hierin investeert zijn NOOIT weggegooid.

Sterker nog, je verdient het in veelvoud terug als je aan de slag gaat met wat je leert.