Het team

Ik heb het voorrecht en genoegen om met een fantastisch team van mensen samen te kunnen werken. Keer op keer weten we samen een buitengewoon waardevolle leeromgeving te creëren, of dit nu gaat om een seminar, workshop, lezing of een meerdaagse intensieve training.

Deze mensen zijn allemaal experts binnen hun eigen vakgebied. Daarnaast zijn het ondernemers die vanuit ‘leadership by example’ richting en vorm geven aan hun leven. Ze doen allemaal  precies dátgene waar hun hart vol van is. Dat maakt dat ze met passie en bevlogenheid in het leven staan en vandaar uit verschil maken in het leven van andere mensen én binnen organisaties. En dat is de factor die ons bindt.

Tjark van Dijk

Oprichter & Eigenaar van Tildesign BV

Als teamlid draag ik bij door de registratie te doen en de AV techniek te verzorgen. Daarbij ervaar ik dat ik, door wat ik doe, Carolien in de flow van de training laat blijven en de deelnemers de best mogelijke trainingservaring faciliteer. Ik doe dit met veel plezier en het geeft me veel voldoening als ik na afloop hoor dat de deelnemers erg blij zijn met hoe ze de training hebben ervaren.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor me en tijdens zo’n training heb ik Carolien ontmoet. We ontdekten al snel diverse raakvlakken en aanvullende expertises zodat samenwerken een logische stap was. We werken samen aan boeken, websites en online trainingen. In de samenwerking ervaar ik dat 1+1=11, samen bereik je zoveel meer dan alleen en de verschillende skills vullen elkaar goed aan.

Na de HTS heb ik gewerkt voor een Japans bedrijf waar ik veel heb geleerd over elektronica, software en kwaliteit. Hierna heb ik Tildesign gestart en werd de focus meet- en regeltechniek van mechanische systemen. Mechatronica noemden ze dat jaren later. Door de ervaringen in diverse vakgebieden (mechanica, hydrauliek, explosie veiligheid, regeltechniek) ben ik een expert op dat vlak.

Ik creëer graag, het creatieproces vind ik inspirerend en ik word er blij van. Het team van mensen in mijn bedrijf heeft diezelfde spirit. Dat maakt ook dat iedereen zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt voor de resultaten. Die ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en initiatief geef ik graag. Mijn teamleden groeien hierdoor en mijn taken worden er eenvoudiger en gemakkelijker door.

Met klanten en samenwerkingspartners onderzoek ik wat de wensen van de markt zijn en wat we kunnen creëren om aan die wensen te voldoen. Samen maken we een concept wat ik vertaal naar technische specificaties. De engineers kunnen vervolgens hier de meest schitterende producten door maken.
Tildesign onderscheidt zich in de markt doordat diverse skills bijeen zijn gebracht. De combinatie van ontwikkeling van elektronica èn software èn elektronica productie èn marketing technieken èn kunnen communiceren met partners in hun eigen taal, dat is een ijzersterke combinatie. Onze partners krijgen een totaaloplossing en exclusiviteit op het product wat we samen hebben gecreëerd.

www.tildesign.nl

Lieke Gerritsen

Lieke Gerritsen

Trainer, Coach & Ondernemer H2O Training, Coaching & Trainingsacteren

Binnen het team van Carolien ben ik trainer, assistent trainer en trainingsacteur. Als teamlid draag ik bij doordat ik verantwoordelijk ben voor de logistiek en de deelnemers tijdens de trainingen.  Carolien en ik kennen elkaar al ruim 10 jaar. In deze periode hebben we elkaar steeds weer gevonden als collegea en sparringspartners. Binnen deze samenwerking trainen we samen en weten we elkaars expertise te benutten en in te zetten waar dat nodig is. Carolien is een bevlogen, succesvolle, energieke en krachtige trainer met veel humor. Dit maakt het een inspirerend en energiek feest om met haar samen te werken. Ik raak hier iedere keer weer geïnspireerd door. Daarnaast weet zij de expertise van anderen te waarderen, waardoor zij de ruimte geeft aan anderen om vanuit hun eigen kracht deel te nemen en bij te dragen. Dit is een samenwerking waar ik graag onderdeel van ben en aan wil bijdragen.

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik mij verder gespecialiseerd als trainer door een opleiding in didactische vaardigheden en trainers vaardigheden in 2007. Vervolgens ben ik mij verder gaan specialiseren in communicatie door het volgen van diverse NLP opleidingen als NLP Practitionar, NLP master Practitionar, NLP Top Coach. Daarnaast heb ik verschillende inhoudelijke cursussen gevolgd om mijn kennis van de pedagogische ontwikkelingen te vergroten en te verdiepen.

Met mijn werk als trainer en coach richt ik mij voornamelijk op professionals in de pedagogiek. Men kan dan denken aan docenten in het primair en middelbaar onderwijs, maar ook aan pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, het welzijnswerk en de jeugdzorg. Op die manier lever ik een bijdrage in het versterken van het pedagogisch klimaat en daarmee in het versterken en verdiepen van het contact en de communicatie met de kinderen. Mijn doel is om via de professional zoveel mogelijk kinderen te bereiken en zo de wereld van kinderen lichter, mooier, positiever en succesvoller te maken. Zodat kinderen leren hun eigen kwaliteiten te verkennen en te herkennen en zo hun eigen dromen waar te maken.
Door de combinatie tussen pedagogiek, communicatie en jarenlange ervaring met het werken met en het coachen van kinderen, kan ik in trainingen en coaching aansluiten bij de ervaring van de professionals, waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigenheid en kwaliteiten. Op die manier kan een ieder het geleerden implementeren vanuit de eigen kracht en de eigen kwaliteiten.

www.htweeo.eu

Wilma Alleman

Wilma Alleman

Eigenaar Familieopstellingen Noord-Holland en Trainer The Art of Feminine Presence

Binnen het team van Carolien ben ik trainer en coach. We werken samen in haar trainingstrajecten binnen diverse organisaties. Mijn expertise daarin is Systemisch Werk en Organisatie Opstellingen. Met Carolien is het erg goed samenwerken. Zij is een echte professional. Haar jarenlange ervaring, expertise en humor maken samenwerking tot een feest. Voor mij betekent dit een waardevolle synergie. We (h)erkennen elkaars talenten en kwaliteiten en vullen elkaar prachtig aan.

Met systemisch werk en opstellingen help ik bedrijven en particulieren om de wortel van problemen bloot te leggen en aan te pakken. Voor bedrijven betekent dat: betere communicatie en samenwerking, minder verloop en ziekteverzuim. Voor particulieren betekent het: opruimen wat in de weg staat van wat je wilt.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van systemisch werk en opstellingen:

  • Systemisch Werk en Familieopstellingen (2005, NTI –NLP te Limmen)
  • Systemisch Werk en Onderwijs (2006, Bert Hellinger Instituut, Groningen)
  • Systemisch Werk en Organisatieopstellingen (2013, NTI-NLP te Limmen)

Verder heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van Accelerated Learning, marketing en leiderschap

Ik doe wat ik doe omdat dit is wat ik het allerliefste doe; mensen begeleiden op hun weg om heel te worden. Elk mens is een ‘work of art in process’. Ik vind het prachtig om het marmer (oude conditioneringen en kwetsuren) te helpen verwijderen en daaronder een prachtig mens tevoorschijn te zien komen. En aan mij is en wordt ook nog flink gewerkt!

Ik werk met hart, ziel en humor. En natuurlijk met alle kennis en kunde die ik in talloze trainingen en trajecten heb opgedaan. Mijn helderheid gecombineerd met lichtheid en humor. Ik ben doortastend maar geef tegelijkertijd ruimte aan wat zich wil ontvouwen.

www.familieopstellingennoord-holland.nl