Helden en Heldinnen Coaching

Helden en Heldinnen Coaching is intensieve en exclusieve 1 op 1 coaching voor mannen en vrouwen die het lef hebben om te ondernemen, échte Helden en Heldinnen dus.

Je onderneemt al enige tijd en maakt omzet met je diensten die je aan betalende klanten en/of  bedrijven levert. Ook heb je al (enige) kennis opgedaan op het gebied van marketing, verkoop en ondernemerschap. Je bent een doener, gecommitteerd aan jouw succes en doet wat nodig is om dat te bereiken.

Ook merk je dat het je nog niet lukt om al die kennis, ideeën, inspiratie  en vaardigheden optimaal in te zetten zodat jouw bedrijf daadwerkelijk verder groeit en je wél succesvol binnenkomt bij die bedrijven waar jij graag mee wilt samenwerken. Het mag meer ontspannen, met meer plezier of  vanuit vertrouwen. Of gewoon effectiever omdat je meerdere dingen in je leven wilt doen dan alleen ondernemen.

Bij Helden en Heldinnencoaching staat jouw bedrijf en proces centraal.

Vanuit verbinding, ontspanning, plezier en flow gaan we doelgericht aan de slag en coach ik je naar de resultaten die belangrijk zijn voor jou.
Wederzijds vertrouwen en committent vormen hiervoor de basis.

Ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen voor jouw ontwikkel- en groeiproces?
Dan zijn we een match en is succes in samenwerking gegarandeerd.

Wil je hier meer over weten?

Klik dan op een van onderstaande boxen