Doorbreken naar een omzet van 100.000 euro per jaar

Dat doe je door je klanten vakkundig te faciliteren en daar goed voor betaald te krijgen

Hoe het komt dat sommige ZZP trainers, coaches & adviseurs ALLE klanten hebben die ze nodig hebben? En het vaak precies dìe klanten zijn met wie ze het allerliefste werken? Terwijl anderen worstelen met slechts een paar klanten? Die je vaak nog te weinig betalen ook? Welke geheimen zijn er, die niemand je vertelt?

 

In dit eBook leer je precies wat ervoor nodig is om de allerleukste én goedbetalende klanten

In mijn eBook vertel ik je de 5 geheimen van meer goed betalende klanten.

Als je je aanmeldt voor dit eBook, ontvang je ook regelmatig praktische tips over hoe je doorbreekt naar een omzet van 100.000 euro per jaar of meer!

JA, stuur mij dit waardevolle eBook

Welke mogelijkheden zijn er voor jou om door te
groeien naar een omzet van 100.000 euro per jaar?

Voor de meeste trainers, coaches & adviseurs geldt dat ze over waardevolle expertise beschikken. Ze hebben tijd, geld en energie gestoken in het verkrijgen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en weten hiermee verschil te maken in het bereiken van de doelen van hun klanten. En die zijn daar natuurlijk zeer tevreden over. Voor de meeste zelfstandige trainers, coaches & adviseurs geldt echter ook, dat ze het vak ‘ondernemen’ niet of nauwelijks geleerd hebben. Ze denken ten onrechte dat het hebben van inhoudelijke kennis en vaardigheden voldoende is voor een succesvol bedrijf waarmee je een goed inkomen verdient.

En dat ìs natuurlijk ook belangrijk, want we willen kwalitatief hoogwaardige en professionele diensten leveren. Maar als je vervolgens niet weet hoe je jouw diensten in de markt zet, hoe je gemotiveerde én goedbetalende klanten aantrekt die je graag betalen voor de waarde die je ze biedt, dan zul je uiteindelijk niet succesvol zijn met je bedrijf. Je werkt hard en ziet dit niet terug in je financiële resultaten. Je omzet blijft laag en je verdient te weinig.

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om door te groeien naar
100.000 euro omzet per jaar?

Geef je dan op voor een gratis strategiegesprek. Ik vertel je welke stappen er nodig zijn om ook door te groeien naar 100.000 euro omzet per jaar. Ook vertel ik je direct welke concrete mogelijkheden ik voor jou zie en wat ervoor nodig is om die te realiseren.

Vraag hier een gesprek aan

 

Heb je de wens om (meer) bedrijven en organisaties als klant te bedienen?
Maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken? Of neem je wel actie maar leidt dit niet tot resultaat?
Gaat de opdracht steeds aan jouw neus voorbij?

Meld je dan kosteloos aan voor dit waardevolle webinar

JA! Hier wil ik meer over weten

Dit is wat klanten aan resultaten behalen

X

“Mijn doel was om volledig van mijn bedrijf te kunnen leven en 100% ZZP-er te worden. En dat is me gelukt. Binnen 6 maanden.”

Eva Haazen, Sira Kindercoaching

“Na 2 maanden samenwerken met Carolien had ik 43 warme leads waarvan 15 actief en zéér geïnteresseerd in mijn diensten.”

Karin Hogenboom, Volzicht

“In oktober 2016 ging ik samenwerken met Carolien en ik heb sindsdien een stevige professionaliseringsslag gemaakt. Mijn praktijk groeit en het eind van die groei is nog lang niet in zicht”

Monique Le Grand, Praktijk Time2heal

“Na 3 maanden samenwerken met Carolien is mijn omzet met meer dan 50% gestegen. En dat is nog maar het begin ;-)”

Léontine van Geffen-Lames, De Monumentenfotograaf
Meer testimonials

Carolien onderneemt sinds 2006. En met succes. Eén van de belangrijkste succesfactoren daarin is dat Carolien zelf werkt met de gereedschappen die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt: ‘She walks her talk’. Door het delen van haar visie, kennis en ervaringen begeleidde zij vele managers en medewerkers in het middenkader succesvol naar een hoger niveau in hun organisatie.

Sinds 2015 biedt zij een nieuw aanbod waarin ze ervaren vrouwelijke trainers, coaches en adviseurs helpt om door te breken naar een omzet van 100.000 euro per jaar.

Ik ontmoet zóveel talentvolle collega’s die met hun expertise veel waarde te bieden hebben; aan hun klanten en daarmee aan de maatschappij en de wereld. Ik geloof dat iedere ZZP trainer, coach en adviseur die de ambitie heeft om zijn expertise via een bedrijf in de wereld te zetten een podium verdient. En het is mij een eer en groot genoegen om dat proces te mogen faciliteren.Het geeft mij voldoening om bij te dragen aan de groei en het succes van anderen

Wil je hier meer over weten?

Lees HIER alles over haar programma aanbod als gecertificeerd business- en salescoach.

“Werk slimmer, niet harder,
zodat je vanuit bevlogenheid groeit met je bedrijf”

Doorbreken naar een omzet van 100.000 euro per jaar

Dat doe je door je klanten vakkundig te faciliteren en daar goed voor betaald te krijgen

In dit eBook leer je precies wat ervoor nodig is om goedbetalende klanten aan te trekken.

Klik hier om het eBook te ontvangen

Klik hier om het eBook te ontvangen

Je ontvangt tevens mijn maandelijkse artikelen met daarin praktische tips over hoe je doorbreekt naar een omzet van 100.000 euro per jaar. Of meer …

JA, stuur mij dit waardevolle eBook