“Ik help ervaren
ZZP trainers & coaches
succesvol binnenkomen
bij bedrijven met werk
waar hun hart vol van is”

Succesvol binnenkomen bij bedrijven

Dat doe je met een onweerstaanbaar aanbod dat je op professionele wijze market en verkoopt

Wanneer je als ZZP trainer en/of coach een goedlopend bedrijf wilt opbouwen, dan zul je een fundament moeten bouwen. Dat fundament bestaat uit 3 pijlers die je stevig zult moeten hebben staan. Wanneer dit doet, dan kun je op een effectieve en efficiënte manier je tijd besteden zodat je alleen de allerleukste én goedbetalende klanten bedient met werk waar je hart vol van is.

In mijn webinar ‘Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’ vertel ik je welke pijlers dit zijn. En meer. Zodat ook jij het fundament bouwt waarmee je succesvol binnenkomt bij bedrijven.

 

Recent in de media

NOBTRA PODCASTOPNAME

‘Welke advies heb jij voor trainers om makkelijk aan tafel te komen bij bedrijven waar zij graag mee willen samenwerken?’

Deze en nog meer vragen die Harro Willemsen mij stelde tijdens de NOBTRA podcastopname afgelopen week in het Coachhuis in Rotterdam.

Een waardevol gesprek waar ik samen met tafeldame Margreeth van der Vlis, van heb genoten.

Nieuwsgierig? Beluister dan de podcast.

Welke mogelijkheden zijn er voor jou om
succesvol binnen te komen bij bedrijven?

Voor de meeste trainers, coaches & adviseurs geldt dat ze over waardevolle expertise beschikken. Ze hebben tijd, geld en energie gestoken in het verkrijgen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en weten hiermee verschil te maken in het bereiken van de doelen van hun klanten. En die zijn daar natuurlijk zeer tevreden over. Voor de meeste zelfstandige trainers, coaches & adviseurs geldt echter ook, dat ze het vak ‘ondernemen’ niet of nauwelijks geleerd hebben. Ze denken ten onrechte dat het hebben van inhoudelijke kennis en vaardigheden voldoende is voor een succesvol bedrijf waarmee je een goed inkomen verdient.

En dat ìs natuurlijk ook belangrijk, want we willen kwalitatief hoogwaardige en professionele diensten leveren. Maar als je vervolgens niet weet hoe je jouw diensten in de markt zet, hoe je gemotiveerde én goedbetalende klanten aantrekt die je graag betalen voor de waarde die je ze biedt, dan zul je uiteindelijk niet succesvol zijn met je bedrijf. De deuren van organisaties en bedrijven blijven gesloten voor jou en opdrachten blijven aan jouw neus voorbij gaan. Je werkt hard maar ziet dit niet of onvoldoende terug in je financiële resultaten.

Wil je weten welke kansen er voor jou liggen om (weer) succesvol binnen te komen bij bedrijven?

Geef je dan op voor een gratis strategiegesprek. Ik vertel je welke stappen er nodig zijn om dit te bereiken.
Ook vertel ik je direct welke concrete mogelijkheden ik voor jou zie en wat ervoor nodig is om die te realiseren.

 

Heb je de wens om (meer) bedrijven en organisaties als klant te bedienen?
Maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken? Of neem je wel actie maar leidt dit niet tot resultaat?
Gaat de opdracht steeds aan jouw neus voorbij?

Meld je dan kosteloos aan voor dit waardevolle webinar

Carolien onderneemt sinds 2006. En met succes. Eén van de belangrijkste succesfactoren daarin is dat Carolien zelf werkt met de gereedschappen die zij organisaties en individuele deelnemers aanreikt: ‘She walks her talk’. Door het delen van haar visie, kennis en ervaringen begeleidde zij vele managers en medewerkers in het middenkader succesvol naar een hoger niveau in hun organisatie.

Sinds 2015 biedt zij een nieuw aanbod waarin ze ervaren ZZP trainers, coaches en adviseurs helpt om binnen te komen bij bedrijven met werk waar hun hart vol van is.

Ik ontmoet zóveel talentvolle collega’s die met hun expertise veel waarde te bieden hebben; aan hun klanten en daarmee aan de maatschappij en de wereld. Ik geloof dat iedere ZZP trainer, coach en adviseur die de ambitie heeft om zijn expertise via een bedrijf in de wereld te zetten een podium verdient. En het is mij een eer en groot genoegen om dat proces te mogen faciliteren.Het geeft mij voldoening om bij te dragen aan de groei en het succes van anderen

Wil je hier meer over weten?

Lees HIER alles over haar programma aanbod als gecertificeerd business- en salescoach.

carolien roodzant presenteert

“Werk slimmer, niet harder,
zodat je vanuit bevlogenheid groeit met je bedrijf”

Wat klanten zeggen …

Salesgesprek was appeltje eitje. Niet over geld gehad. Als na een paar vragen was hij ‘er wel klaar mee’, hij vond het allemaal wel goed. Even getoetst of hij het echt wilde en toen werd hij nog enthousiast ook. Had nog wel meer bedrijfjes, moesten eerst maar eens beginnen met 1 workshop, maar dan konden we wel eens kijken voor nog meer … Hij komt bij me terug met een datum voorstel en mag dan gewoon komen ‘voor het volle pond’. Geweldig! Door hoe ik het instak en vooral door de vragen, haakte hij aan. En ging over tot actie en plannen.
Niet meer over geld begonnen .. heel grappig. Erg leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar.”

Marjoke

“Carolien, wat ben jij een goede coach, ik ben zo blij met jou. Mijn valkuil is of hollen of helemaal stilstaan. Met jouw begeleiding blijf ik gewoon bewegen richting mijn doel. En ik voel het vertrouwen: stap voor stap kom ik er.”

Wilma

Klant gisteren niet gesproken, gisteravond nieuw voorstel gemaakt en wat wij besproken hebben er in gezet. Prijs per uur gemaakt die hoger ligt dan zij gewend zijn.  Zojuist mail terug dat ze akkoord zijn. Blij mee, dat snap je. Dit verhaal ga ik vaker gebruiken als er geen tijd is om eerst te praten! Vanochtend met een nieuwe klant gesproken, die eerst dacht dat ze ook nog met een ander wilde spreken, maar dat gaat ze niet meer doen. De klant die ik heb neergezet richting het universum, daar voldoet ze helemaal aan. Erg bijzonder.

Léontine

“Ik kende Carolien al als prettig en integer persoon. Door de positieve ervaringen die andere klanten van haar met mij deelde, voelde ik dat samenwerking met Carolien precies was wat ik nodig had: een no nonsense manier van werken, geheel uitgaand van mijn vraag en behoefte. De samenwerking met Carolien als business- en salescoach heb ik als zeer prettig ervaren. Open en constructief. Ze werkt zorgvuldig, op maat en tegelijkertijd wel vanuit haar eigen duidelijke visie, te weten altijd zoeken naar het inzetten van je eigen leiderschap. Wat ik waardevol vond is dat het accent in de samenwerking op 1 op 1 begeleiding ligt. En dat is wat ik echt nodig had. Het maakte het voor mij mogelijk om mijn zelfvertrouwen als ondernemer te hervinden. Ik heb daardoor ervaren hoe ik ook in mijn acquisitie vanuit leiderschap en zelfvertrouwen kan handelen. En wat mij dat oplevert.


Wanneer je op zoek bent naar een ervaren business- en salescoach die je op een professionele en constructieve manier uitdaagt om je eigen leiderschap aan te boren en in te zetten, en daar daadwerkelijk resultaten mee te boeken, dan kan ik samenwerking met Carolien van harte aanbevelen.”

Hanneke