Regelmatig spreek ik ervaren en ambitieuze ZZP trainers & coaches die graag willen groeien met hun bedrijf.

Ze vertellen me dan dat ze boeken lezen, webinars volgen, zich laten inspireren door blogs van anders coaches en online programma’s volgen. En toch maken ze veelal niet de groei door die ze voor ogen hebben.

Hoe komt dat toch?

Wat ik vaak merk is dat het ze simpelweg ontbreekt aan een eenvoudig maar glashelder stappenplan, focus én de goede begeleiding.

Ik bemerk vaak wat terughoudendheid als het gaat om inzetten van goede begeleiding bij de groei van hun bedrijf. Soms vertellen ze mij dat ze er in het verleden minder goede ervaringen mee opgedaan hebben omdat er veel beloofd werd en weinig geleverd. Ze realiseren zich vaak wel dat hulp nodig is, maar vinden het lastig om die stap ook daadwerkelijk te zetten.

Wat ik ook veel hoor is dat ze het al zó druk hebben en dus geen idee hebben hoe ze tijd vrij moeten maken voor kwalitatief hoogwaardige businesscoaching. Vaak willen ze graag eerst nog van alles ‘op een rijtje zetten’.

Veel ondernemende trainers & coaches denken vaak dat er een soort ‘vertrekpunt’ is waarop je klaar bent voor de stap naar groei.

Daarnaast is de investering vaak een grote belemmering om tot groei van hun bedrijf te komen.

Herkenbaar?

Bekijk het eens zo. Hoeveel tijd én geld denk je dat het je kost wanneer je steeds maar hetzelfde blijft doen en iedere keer niet je gewenste resultaten behaalt? Of maar in je eentje blijft ploeteren terwijl je tegen vaak hele praktische belemmeringen aan blijft lopen? (die vrij eenvoudig op te lossen zijn met praktische kennis en de juiste informatie). Wanneer je vertrouwt op de tips en goedbedoelde adviezen van collega’s die zelf nét zo hard blijken te ploeteren?

Het kan je letterlijk tienduizenden euro’s of zelfs tonnen aan omzet kosten, nog los van de voldoening, de trots, de zelfzekerheid en (persoonlijke) groei die je jezelf ontneemt. Je verspilt tijd en komt uiteindelijk niet verder.

Als je als ZZP trainer & coach een goedlopend bedrijf wilt opbouwen en je neemt jezelf daarin serieus, dan kun je het je in mijn ogen niet veroorloven om géén businesscoaching in te zetten. Succesvol worden gaat nu eenmaal niet in je eentje.

Businesscoaching zorgt voor de échte transformatie die nodig is om een goedlopend bedrijf te bouwen. Het zorgt voor een constructieve mindset, geïnspireerde actie, focus (waardoor je je tijd effectief benut!), informatie, kennis, inspiratie, creatieve flow én praktische vaardigheden die nodig zijn. En daarmee kom je wél verder.

Wil jij dit ook?

Een goede eerste stap is om je kosteloos aan te melden voor mijn webinar ‘Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’. Voor meer informatie en aanmelden,klik hier