Webinar ‘Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’

In de webinar ‘Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’ leer je in 1,5 uur welke verkooptechnieken je nodig hebt om de ideale opdracht binnen te halen. Speciaal voor zzp-trainers, coaches en adviseurs die hun verdienmodel willen verbeteren met een succesvolle verkoopstrategie.

Om succesvol te zijn met je bedrijf is meer nodig dan alleen maar goed zijn in je vak. Aanbod ontwikkelen gaat gemakkelijk en vind je leuk om te doen. Maar om je eigen leiderschapstraining of teamdag aan (grotere) bedrijven en organisaties aan te bieden, kan best spannend zijn.

Als businesscoach en zzp business consultant heb ik vanaf dat ik mijn bedrijf begon, leuke, interessante én goedbetaalde opdrachten binnen weten te halen. Hoe jij dat ook voor elkaar krijgt, kom je te weten in mijn webinar.

DATA & TIJDEN WEBINAR

Maandag 13 mei
10.00 – 11.30 uur

Maandag 27 mei
10.00 – 11.30 uur

Maandag 10 juni
10.00 – 11.30 uur

Denk je weleens:

  • Er zijn zo veel concurrenten en grotere opleiders, hoe kom ik in beeld als eenpitter?

  • Ik vind het lastig om mijn diensten te verkopen en in de markt te zetten.

  • Als ik me ga specialiseren, mis ik dan niet heel veel klanten?

  • Ik wil niet steeds onderhandelen over de manier waarop ik werk en over mijn prijs,

  • Ik moet vast aangesloten zijn bij een collectief om voor grotere organisaties te mogen werken.

Deze webinar helpt je op weg om succesvol binnen te komen bij bedrijven en organisaties die op jouw wensenlijst staan. Je weet dat je een waardevol programma te bieden hebt en het verschil kan maken. Maar naast lef en doorzettingsvermogen zijn ook andere factoren bepalend of je de opdracht die je wil, ook daadwerkelijk krijgt.

Tijdens de webinar ontdek je hoe je de juiste verkooptechnieken toepast om op een ontspannen en zelfverzekerde manier zaken te doen.  Ook vertel ik je welke strategieën ik als bedrijfscoach en zzp business consultant zelf toepas.

Deelnemen?

Het aantal plaatsen is beperkt, want ik geef je graag de aandacht die nodig is.
Schrijf je daarom vandaag nog in voor deze gratis webinar.

Na afloop van de webinar

  • Ken je de 3 pijlers die het fundament vormen van een succesvol bedrijf
  • Ken je de 3 grootste valkuilen van bijna iedere ondernemer waardoor klanten vroegtijdig afhaken, niet ingaan op je aanbod en je te weinig betalen
  • Weet je welke 5 strategieën je WEL binnenbrengen bij bedrijven die je gewoon betalen voor je diensten
  • Heb je kennis gemaakt met een simpele, uiterst waardevolle en effectieve oefening. Het maakt de waarde van je dienstenaanbod concreet en daarvoor durf je een hogere prijs te vragen
  • Kijk je anders naar je bedrijf omdat je een eenvoudig maar doeltreffend stappenplan in handen hebt die je aan een succesvolle verkoopstrategie helpen

Deelnemen?

Het aantal plaatsen is beperkt, want ik geef je graag de aandacht die nodig is.
Schrijf je daarom vandaag nog in voor deze gratis webinar.

Deze klanten gingen je voor…

Salesgesprek was appeltje eitje. Niet over geld gehad. Als na een paar vragen was hij ‘er wel klaar mee’, hij vond het allemaal wel goed. Even getoetst of hij het echt wilde en toen werd hij nog enthousiast ook. Had nog wel meer bedrijfjes, moesten eerst maar eens beginnen met 1 workshop, maar dan konden we wel eens kijken voor nog meer … Hij komt bij me terug met een datum voorstel en mag dan gewoon komen ‘voor het volle pond’. Geweldig! Door hoe ik het instak en vooral door de vragen, haakte hij aan. En ging over tot actie en plannen.
Niet meer over geld begonnen .. heel grappig. Erg leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar.”

Marjoke

“Carolien, wat ben jij een goede coach, ik ben zo blij met jou. Mijn valkuil is of hollen of helemaal stilstaan. Met jouw begeleiding blijf ik gewoon bewegen richting mijn doel. En ik voel het vertrouwen: stap voor stap kom ik er.”

Wilma

Klant gisteren niet gesproken, gisteravond nieuw voorstel gemaakt en wat wij besproken hebben er in gezet. Prijs per uur gemaakt die hoger ligt dan zij gewend zijn.  Zojuist mail terug dat ze akkoord zijn. Blij mee, dat snap je. Dit verhaal ga ik vaker gebruiken als er geen tijd is om eerst te praten! Vanochtend met een nieuwe klant gesproken, die eerst dacht dat ze ook nog met een ander wilde spreken, maar dat gaat ze niet meer doen. De klant die ik heb neergezet richting het universum, daar voldoet ze helemaal aan. Erg bijzonder.

Léontine

“Ik kende Carolien al als prettig en integer persoon. Door de positieve ervaringen die andere klanten van haar met mij deelde, voelde ik dat samenwerking met Carolien precies was wat ik nodig had: een no nonsense manier van werken, geheel uitgaand van mijn vraag en behoefte. De samenwerking met Carolien als business- en salescoach heb ik als zeer prettig ervaren. Open en constructief. Ze werkt zorgvuldig, op maat en tegelijkertijd wel vanuit haar eigen duidelijke visie, te weten altijd zoeken naar het inzetten van je eigen leiderschap. Wat ik waardevol vond is dat het accent in de samenwerking op 1 op 1 begeleiding ligt. En dat is wat ik echt nodig had. Het maakte het voor mij mogelijk om mijn zelfvertrouwen als ondernemer te hervinden. Ik heb daardoor ervaren hoe ik ook in mijn acquisitie vanuit leiderschap en zelfvertrouwen kan handelen. En wat mij dat oplevert.


Wanneer je op zoek bent naar een ervaren business- en salescoach die je op een professionele en constructieve manier uitdaagt om je eigen leiderschap aan te boren en in te zetten, en daar daadwerkelijk resultaten mee te boeken, dan kan ik samenwerking met Carolien van harte aanbevelen.”

Hanneke