‘Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven’ is een waardevol webinar, speciaal voor ZZP trainers, coaches en adviseurs die de wens hebben om (meer) bedrijven als klant te bedienen.

Al sinds ik startte met ondernemen in 2006, ben ik veel in contact geweest met collega trainers, coaches en adviseurs. Nog steeds vertellen ze mij vaak dat ze de wens hebben om met (grotere) bedrijven en organisaties te werken maar geen idee hebben hoe dit aan te pakken.

Belemmerende overtuigingen die ik ze daarover hoor uitten, zijn:

 • … dat lukt als eenpitter gewoonweg niet
 • … er is teveel concurrentie, met name van de grotere opleiders
 • … om als ZZP-er voor organisaties en bedrijven te werken, moet je gewoon aangesloten zijn bij een collectief
 • … áls het al lukt om een opdracht binnen te halen, dan moet ik zóveel concessies doen aan de manier waarop ik werk en de prijs die ik vraag, dat het een stuk minder interessant en leuk wordt


Mijn persoonlijke ervaringen zijn echter totaal anders.

Vanaf het moment dat ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur werk, heb ik leuke, interessante én goedbetaalde opdrachten bij organisaties en bedrijven binnen weten te halen. Naast lef, een flink portie doorzettingsvermogen én de overtuiging dat je veel waarde komt toevoegen met je dienstverlening, zijn er een aantal factoren die bepalend zijn of je deze opdrachten daadwerkelijk naar je toe weet te trekken.

En ik merk dat met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, deze factoren alleen nog maar belangrijker zijn geworden.

In dit webinar leer je precíes welke factoren dat zijn en hoe ook jij deze kunt toepassen. Op een manier die bij jou past.

Data & Tijden 2023

September

 • Maandag 11 september van 10.00 tot 11.30 uur
 • Donderdag 21 september 19.30 tot 21.00 uur
 • Donderdag 28 september 10.00 tot 11.30 uur

Deelname levert je op:

 • Je ontdekt de 3 pijlers die het fundament vormen van elk goedlopend bedrijf
 • Je krijgt inzicht in de 3 grootste valkuilen die bijna iedere kennisondernemer maakt waardoor klanten afhaken, je dienst niet kopen en je te lage prijzen betalen.
 • 5 Strategieën die ervoor zorgen dat je WEL binnenkomt bij bedrijven die je vervolgens graag goed betalen voor je diensten
 • We doen een simpele maar uiterst waardevolle en effectieve oefening samen waardoor je direct de waarde van je diensten ervaart. Het effect hiervan is dat je ruimte en vertrouwen voelt om direct een hogere prijs voor je diensten te vragen.
 • Een eenvoudig stappenplan waarmee je deze strategieën toepast, zorgt ervoor dat je na deze sessie gegarandeerd anders in je bedrijf staat én geïnspireerd aan de slag kunt met de volgende stap.

Deze klanten gingen je voor …

Salesgesprek was appeltje eitje. Niet over geld gehad. Als na een paar vragen was hij ‘er wel klaar mee’, hij vond het allemaal wel goed. Even getoetst of hij het echt wilde en toen werd hij nog enthousiast ook. Had nog wel meer bedrijfjes, moesten eerst maar eens beginnen met 1 workshop, maar dan konden we wel eens kijken voor nog meer … Hij komt bij me terug met een datum voorstel en mag dan gewoon komen ‘voor het volle pond’. Geweldig! Door hoe ik het instak en vooral door de vragen, haakte hij aan. En ging over tot actie en plannen.
Niet meer over geld begonnen .. heel grappig. Erg leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar.”

Marjoke

“Carolien, wat ben jij een goede coach, ik ben zo blij met jou. Mijn valkuil is of hollen of helemaal stilstaan. Met jouw begeleiding blijf ik gewoon bewegen richting mijn doel. En ik voel het vertrouwen: stap voor stap kom ik er.”

Wilma

Klant gisteren niet gesproken, gisteravond nieuw voorstel gemaakt en wat wij besproken hebben er in gezet. Prijs per uur gemaakt die hoger ligt dan zij gewend zijn.  Zojuist mail terug dat ze akkoord zijn. Blij mee, dat snap je. Dit verhaal ga ik vaker gebruiken als er geen tijd is om eerst te praten! Vanochtend met een nieuwe klant gesproken, die eerst dacht dat ze ook nog met een ander wilde spreken, maar dat gaat ze niet meer doen. De klant die ik heb neergezet richting het universum, daar voldoet ze helemaal aan. Erg bijzonder.

Léontine

“Ik kende Carolien al als prettig en integer persoon. Door de positieve ervaringen die andere klanten van haar met mij deelde, voelde ik dat samenwerking met Carolien precies was wat ik nodig had: een no nonsense manier van werken, geheel uitgaand van mijn vraag en behoefte. De samenwerking met Carolien als business- en salescoach heb ik als zeer prettig ervaren. Open en constructief. Ze werkt zorgvuldig, op maat en tegelijkertijd wel vanuit haar eigen duidelijke visie, te weten altijd zoeken naar het inzetten van je eigen leiderschap. Wat ik waardevol vond is dat het accent in de samenwerking op 1 op 1 begeleiding ligt. En dat is wat ik echt nodig had. Het maakte het voor mij mogelijk om mijn zelfvertrouwen als ondernemer te hervinden. Ik heb daardoor ervaren hoe ik ook in mijn acquisitie vanuit leiderschap en zelfvertrouwen kan handelen. En wat mij dat oplevert.


Wanneer je op zoek bent naar een ervaren business- en salescoach die je op een professionele en constructieve manier uitdaagt om je eigen leiderschap aan te boren en in te zetten, en daar daadwerkelijk resultaten mee te boeken, dan kan ik samenwerking met Carolien van harte aanbevelen.”

Hanneke

Heb je interesse in deelname?

Klik dan op onderstaande knop,
selecteer een datum & meld je vandaag nog kosteloos aan.

Ik werk persoonlijk en geef je graag de aandacht die nodig is.
Daarom is het aantal deelnameplaatsen tijdens mijn webinars beperkt.