• Heb je te maken met onduidelijke afspraken en misverstanden die tot fouten leiden? Teams die niet (optimaal) functioneren door medewerkers met onderlinge irritaties?

 • Gebeurt het wel eens dat je dàcht dat je helder was in je communicatie, maar uit de acties van de ander blijkt dat dit niet zo is?

 • Herken je de momenten waarop vakinhoudelijke kennis niet voldoende is om anderen te overtuigen?

 • Wil je graag een goede werksfeer creëren waarin je elkaar kunt aanspreken op verantwoordelijkheden? Zodat de betrokkenheid vergroot,  mensen zich écht committeren aan afspraken en de productiviteit dus stijgt? Maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken?

Lees dan verder …

Ik help leidinggevenden en teams doelen makkelijker bereiken. In samenwerking. Met plezier. Dit doe ik onder andere door ze te helpen aan  krachtige communicatie & effectieve gesprekstechnieken. Waarom? Keer op keer blijkt dat de kwaliteit van samenwerking uiteindelijk bepaald wordt door de kwaliteit van communicatie. Met de juiste kennis, vaardigheden én overtuigingen is het ECHT mogelijk om een werkomgeving te creëren waar verbinding en prettige samenwerking een feit is.

Met als gevolg: méér betrokkenheid, hogere productiviteit en doelen die wél behaald worden. Ik kan en wil daar graag aan bijdragen. Dat doe ik door transformerende programma’s, impactvolle trainingen en events, vernieuwende online programma’s en persoonlijke coaching. Honderden medewerkers en leidinggevenden hebben hier inmiddels de vruchten van geplukt.

En ook jij kunt dat doen.

Ik help je graag met mijn waardevolle programma’s

‘Waarom luister je niet gewoon naar wat ik bedoel?!’

We weten allemaal hoe belangrijk effectieve communicatie is in persoonlijke & professionele situaties. Communicatie is de smeerolie in organisaties, teams, projecten & in samenwerking met onze klanten.

En juist in de communicatie gaat het vaak mis. Misverstanden die tot fouten leiden, onduidelijke afspraken, teams die niet functioneren of collega’s met onderlinge irritaties. Maar ook klantcontacten die moeizaam verlopen of die veel tijd en energie kosten en maar niet tot gewenst resultaat leiden.

Hoe vaak gebeurt het dat je dàcht dat je helder was in je communicatie, maar uit de acties van de ander blijkt dat dit niet zo is? En hoe handig zou het zijn als je leert om de impact van jouw communicatie aanzienlijk te vergroten? Zodat je wèl draagvlak creëert, gecommiteerd en dus effectief kunt samenwerken en doelen bereikt? Of dit nu gaat om samenwerking met je team, je leidinggevende of met je klanten?

Vakinhoudelijke kennis is soms wel, maar vaak niet voldoende om anderen te overtuigen. Je houding en je gedrag zijn van invloed op heldere en krachtige communicatie. Inzicht in de invloed van jouw houding en gedrag versterken je communicatievaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel in je persoonlijke als in je professionele leven.

‘Communicatie die tot gewenste resultaten leidt’ dat is het doel van de praktische programma’s van Carolien

In mijn programma’s leer je het volgende het volgende op:

 • Wat DE oorzaak is in meer dan 85% van de conflictsituaties, moeizame relaties, onderlinge irritaties en spanningen

 • Hoe werkt dat, aandacht trekken en vasthouden? En daarmee de resultaten in samenwerking verder vergroten?

 • Hoe je tegemoet kunt komen aan onuitgesproken – en vaak onbewuste – behoeften die mensen via hun communicatie tot uiting brengen

 • Heldere praktische handvatten waarmee je relaties positief en op authentieke manier kunt beïnvloeden

 • Hoe je van een groep van individuen omvormt tot een (h) echt team waarbij iedereen gezien en gehoord wordt en dus op zijn of haar manier bijdraagt

 • Hoe je een sterk vermogen ontwikkelt om oplossingsgericht te communiceren waardoor je uitdagingen omvormt tot kansen en nieuwe mogelijkheden voor groei

 • Wat ervoor nodig is waardoor medewerkers, teams & leidinggevenden zich écht committeren aan organisatiedoelstellingen en daarbij hun maximale capaciteit gaan inzetten

 • Hoe je medewerkers effectief kunt aanspreken op hun verantwoordelijkheden zodat hun maximale capaciteiten gaan inzetten en er vooruitgang geboekt wordt

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen