Je bent een ervaren en ambitieuze ZZP trainer, coach en/of adviseur met een eigen expertise. Je onderneemt ten minste 2 jaar en werkt met eigen klanten (particulieren en/of bedrijven). Je haalt daar een omzet uit en bent toe aan de volgende stap.

Herken je het volgende?

  • Je werkt hard. Dat vind je op zich niet erg maar ziet dat niet terug in je omzet …

  • Als je niet werkt, dan verdien je niets …

  • Je klant vraagt en jij draait. Iedere keer weer anders. Dat kost je veel tijd, zowel in ontwikkeling als in voorbereiding …

  • Je inkomen is onvoorspelbaar en/of te laag. Dat voelt onrustig en onbevredigend …

  • Je wil graag groeien met je bedrijf maar niet nóg harder werken dan je nu al doet …

Gefrustreerde-business-vrouw

Lees dan snel verder …

Voor de meeste trainers, coaches & adviseurs geldt dat ze over waardevolle expertise beschikken. Ze hebben tijd, geld en energie gestoken in het verkrijgen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en weten hiermee verschil te maken in het bereiken van de doelen van hun klanten. En die zijn daar natuurlijk zeer tevreden over. Voor de meeste zelfstandige trainers, coaches & adviseurs geldt echter ook, dat ze het vak ‘ondernemen’ niet of nauwelijks geleerd hebben. Ze denken ten onrechte dat het hebben van inhoudelijke kennis en vaardigheden voldoende is voor een succesvol bedrijf waarmee je een goed inkomen verdient. 

En dat ìs natuurlijk ook belangrijk, want we willen kwalitatief hoogwaardige en professionele diensten leveren. Maar als je vervolgens niet weet hoe je jouw diensten in de markt zet, hoe je gemotiveerde én goedbetalende klanten aantrekt die je graag betalen voor de waarde die je ze biedt, dan zul je uiteindelijk niet succesvol zijn met je bedrijf. Je werkt hard en ziet dit niet terug in je financiële resultaten. Je omzet blijft laag en je verdient te weinig. Herken je dit? En wil je dit graag anders? Het is mogelijk, ook voor jou. Ik kan en wil je daar graag bij helpen.

 

Ik leer je een onweerstaanbaar aanbod te ontwikkelen & het met gemak en plezier te verkopen voor goede prijzen.
Het resultaat is dat je omzet doorgroeit naar 100.000 euro per jaar. Of meer …

Je ervaart vrijheid & voldoening omdat jij kiest met wie je werkt én werk doet waar je hart vol van is.
Vanzelfsprekend is daarbij, dat je jouw klanten op de allerbeste manier helpt.

Mijn waardevolle programma’s helpen je daarbij

Als ZZP trainer, coach en/of adviseur willen we allemaal graag prettige en goedbetalende klanten op de beste manier helpen. Daarbij willen we ook graag goed verdienen met ons bedrijf. Geldt dat ook voor jou? Meld je dan aan voor mijn webinar.

Lees verder …

Heb je de wens om (meer) bedrijven en organisaties als klant te bedienen? Maar heb je geen idee hoe dit aan te pakken? Of neem je wel actie maar leidt dit niet tot resulaat? Gaat de opdracht steeds aan jouw neus voorbij? Meld je dan aan voor dit waardevolle webinar.

Lees verder …

X

Lees verder ...

icoon-goed-betalende-klanten

Krijg Continu Goedbetalende Klanten & Verdien Meer is een exclusief programma van 4 maanden waarin jouw bedrijf centraal staat. Ik begeleid je persoonlijk bij het bouwen van een eenvoudige maar zéér effectieve structuur van je bedrijf zodat je een stevig fundament hebt waarop je verder kunt bouwen.

Lees verder ...

Verzilver je verkoopkansen

Verzilver je Verkoopkansen is een programma van 4 maanden waarin je leert hoe je jouw diensten met gemak verkoopt en goede prijzen vraagt voor de waarde die je daarmee biedt.

Lees verder ...

Heldinnen coaching is intensieve en exclusieve 1 op 1 coaching voor vrouwen die het lef hebben om te ondernemen, échte Heldinnen dus.

Lees verder ...

Deelname aan mijn programma’s levert je het volgende op:

  • Je ontwikkelt een onweerstaanbaar aanbod dat klanten graag van je kopen ...

  • Je werkt met de allerleukste klanten die je graag goed betalen voor de waarde die je biedt ...

  • Deze klanten betalen je graag goede prijzen voor de waarde die je hen biedt

  • Je groeit naar een omzet van 100.00 euro per jaar. Of meer ...

  • Je ervaart de keuze – en dus de vrijheid – om te werken met wie je graag wilt

Spreekt dit je aan?

Klik dan op een van onderstaande boxen.